Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις...

Νεκρός αλεξιπτωτιστής που παρασύρθηκε από τους ανέμους...

Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια άσκησης της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων.

Όπως ανακοίνωσε το...
Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο αλεξιπτωτιστής που παρασύρθηκε από ισχυρούς κατά την ελεύθερη πτώση του, έχασε τελικά τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος ΕΠΟΠ Λοχίας, βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης και χάθηκαν τα ίχνη του το βράδυ της Πέμπτης. Από τη μονάδα του στήθηκε επιχείρηση για να εντοπιστεί κι όταν αυτό συνέβη, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο 401. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι ΕΔ.

«Ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.

Από τις Ένοπλες Δυνάμεις εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες