Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Συντριβή κινεζικού SU-35 | Η Ταϊβάν αρνείται τους ισχυρισμούς ότι το κατέρριψε – VIDEO



Defence Redefined

Πλάνα από τα συντρίμμια ενός κινεζικού μαχητικού αεροσκάφους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, συνοδευόμενα από ισχυρισμούς ότι καταρρίφθηκε μετά την είσοδο στον εναέριο χώρο της Ταϊβάν. Η Διοίκηση Πολεμικής Αεροπορίας της Ταϊβάν αρνήθηκε ωστόσο τους ισχυρισμούς. 
Το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLAAF), που
πιστεύεται ότι είναι είτε Sukhoi Su-35 (ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι Chengdu J-10), σύμφωνα με πληροφορίες συνετρίβη κοντά στο Γκουιλίν, στη νότια επαρχία Γκουανγκσί της Κίνας. Ο πιλότος εκτινάχθηκε με επιτυχία αλλά τραυματίστηκε σοβαρά κατά την προσγείωση.
Οι πρώτες αναφορές των διεθνών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε αφού παραβίασε τον εναέριο χώρο της Ταϊβάν, ωστόσο η Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ταϊβάν αρνείται κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς.

«Η Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας καταδικάζει έντονα τέτοιες κακόβουλες πράξεις δημιουργώντας σκόπιμα και διαδίδοντας ψευδείς πληροφορίες στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια σύγχυσης του κοινού», αναφερει η δήλωση της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας, προσθέτοντας ότι αυτή «θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις συνθήκες του θαλάσσιου και του εναέριου χώρου γύρω από την Ταϊβάν. “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες