Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Το Facebook διέγραψε ανάρτηση του Τραμπ για τον κορονοϊό...


...λόγω «παραπληροφόρησης»...

 Δημοσίευση του Ντόναλντ Τραμπ απέσυρε το Facebook, στην οποία ανέφερε ψευδώς πως ο κορονοϊός είναι... λιγότερος επικίνδυνος από τον ιό της εποχικής γρίπης. 

Αξίζει να αναφερθεί πως η εν λόγω ανάρτηση δημοσιεύτηκε λίγες ώρες αφού εξήλθε από το νοσοκομείο, καθώς βρέθηκε θετικός και ο ίδιος στον Covid-19. To Facebook προχώρησε στη διαγραφή της δημοσίευσης, καθώς όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία παραβιάζει τους κανόνες της σχετικά με την παραπληροφόρηση και τη μετάδοση ψευδών ειδήσεων για την πανδημία του κορονοϊού.


 Η ίδια δημοσίευση έχει αναρτηθεί και στο λογαριασμό του στο Twitter, η οποία εξακολουθεί να είναι δημοσιευμένη με ένα μήνυμα, που δηλώνει ότι παραβίασε τον κανόνα της εταιρείας σχετικά με τη διάδοση παραπλανητικών πληροφοριών...
Flu season is coming up! Many people every year, sometimes over 100,000, and despite the Vaccine, die from the Flu. Are we going to close down our Country? No, we have learned to live with it, just like we are learning to live with Covid, in most populations far less lethal!!!
Πηγή:thepressproject.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες