Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

 

Υεμένη Χούτι: Η επιχείρηση κατά στρατιωτικών θέσεων στο Ριάντ έγινε με βαλλιστικό πύραυλο Zolfaghar,15 αεροσκάφη (9 ήταν Samad 3 και 6 ήταν Qasef 2k.

Ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης πλευρά Χούτι ο Στρατηγός Yahya Saree το πρωί της Κυριακής σ΄ενημέρωση επεσήμανε:

Η Πολεμική Αεροπορία και η πυραυλική της δύναμη, πραγματοποίησαν μια μεγάλη και κοινή

επιθετική επιχείρηση προς το βάθος της Σαουδικής Αραβίας,την Επιχείρηση (5η Ισορροπία Αποτροπής).
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με βαλλιστικό πύραυλο Zolfaghar (ιρανικής τεχνολογίας) και δεκαπέντε αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων εννέα αεροσκαφών Samad 3 που στόχευσαν ευαίσθητες τοποθεσίες στην πρωτεύουσα του Σαουδαραβικού εχθρού, το Ριάντ.Eπλήγησαν θέσεις και στις περιοχές Αμπά και Χαμί.
Και έξι αεροσκάφη Qasef 2k στόχευσαν στρατιωτικούς χώρους στις περιοχές Abha και Khamis Mushait, και το χτύπημα ήταν ακριβές.Η συγκεκριμένη επιχείρηση διήρκεσε από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης επιβεβαιώνουν ότι οι επιχειρήσεις τους συνεχίζονται και θα επεκταθούν όλο και περισσότερο όσο συνεχίζεται η επιθετικότητα και η πολιορκία στη χώρα μας.Επισημαίνουμε επίσης για όλους τους κατοίκους αυτών των περιοχών να μείνουν μακριά από όλους τους στρατιωτικούς χώρους και τα αεροδρόμια ή που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς.

Τοπικές πηγές στο Marib: βαλλιστικός πύραυλος έπεσε κοντά στο στρατόπεδο Sahn al-Jin camp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες