Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

H ισλαμιστική εξτρεμιστική Ούμα της Ουκρανίας δηλώνει έτοιμη να πολεμήσει τους Ρώσους!!!

Τζιχαντιστές σύμμαχοι Ουκρανίας, ΗΠΑ, ΕΕ (συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας)

Εάν ξεσπάσουν πραγματικές κι απευθείας εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, οι ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές θα μπορούσαν να βοηθήσουν το Κίεβο. Ο Said Ismagilov, επικεφαλής της

ουαχαμπίτικης πνευματικής διεύθυνσης της Ουκρανικής “Ummah” Μουσουλμάνων ο Said Ismagilov, ανακοίνωσε την επιθυμία του να συμμετάσχει στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία, αναφέρει ο “Reporter”.

Οι ”ιδεολόγοι” τζιχαντιστές και Oυαχαμπίτες της εξτρεμιστικής οργάνωσης Μουσουλμανικής Αδελφότητας που έχει απαγορευτεί στη Ρωσία ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να ενταχθούν στις τάξεις του ουκρανικού στρατού στον αγώνα κατά της Ρωσίας,που θεωρούν ως πιο επικίνδυνο πρόβλημα για το Κίεβο κι από το ISΙS.

“Όλοι οι μουσουλμάνοι γνωστοί μου, βετεράνοι του ρωσο-ουκρανικού πολέμου το επιβεβαίωσαν: δεν θα κρυφθούν ούτε θα εγκαταλείψουν, είναι έτοιμοι για μάχη”, δήλωσε ο Ismagilov.

Νωρίτερα, στις 9 Απριλίου, αναφέρθηκε ότι οι υπάλληλοι της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας είχαν αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση με ισλαμιστές σε ένα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κριμαία.donbasstoday 16/4/21

dimpenews.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες