Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ντουμπάι: Γυμνά μοντέλα πόζαραν σε μπαλκόνι...






















ΦΩΤΟ
 Το Ντουμπάι θα απελάσει μια ομάδα μοντέλων που συμμετείχαν σε γυμνή φωτογράφιση σε μπαλκόνι πολυώροφου κτιρίου στο εμιράτο, όπως... ανακοίνωσαν οι αρχές, αφού επέκριναν το περιστατικό, λέγοντας ότι παραβιάζει τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η ομάδα των γυμνών γυναικών που πόζαραν για φωτογράφο την περασμένη εβδομάδα κατά μήκος μπαλκονιού στην περιοχή Dubai Marina ήταν ορατή από τα γειτονικά κτίρια. Εικόνες από τη φωτογράφιση κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
REVEALED: 40 women arrested for posing naked on a Dubai balcony are all models in their teens and 20s
103
42
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet
 

 «Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα θα απελαθούν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Κανένα άλλο σχόλιο δεν θα γίνει για το θέμα αυτό», ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας του Ντουμπάι Εσάμ Ίσα Αλ Χουμαϊντάν σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Ντουμπάι. Η ανακοίνωση δεν περιελάμβανε λεπτομέρειες για τις εθνικότητες των εμπλεκόμενων προσώπων. 

 Η αστυνομία του Ντουμπάι ανακοίνωσε το Σάββατο τη σύλληψη των εμπλεκομένων και προειδοποίησε κατά «τέτοιων απαράδεκτων συμπεριφορών που δεν αντανακλούν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες