Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

O Πατούλης ζητά 500.000 ευρώ από το aftodioikisi.gr...


Με αγωγή του κατά του σάιτ aftodioikisi.gr ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζητά το ποσό των 500.000 ευρώ για (ανα)δημοσίευση άρθρου σχετικά με «αποκαλύψεις» της συζύγου του.. Μαρίνας Πατούλη.

Το σάιτ αναφέρει ότι ο... περιφερειάρχης Αττικής με αυτή την ενέργειά του «πλήττει ευθέως την ελευθερία του Τύπου, στοχοποιεί επιλεκτικά ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ, επιχειρώντας αφενός να εκφοβίσει τους δημοσιογράφους του για να μην του ασκούν κριτική και αφετέρου να το εξαφανίσει από το χάρτη του Διαδικτύου, ζητώντας μέσω της αγωγής του, το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ».

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του το aftodioikisi.gr «έχει ήδη απαντήσει στον κύριο Πατούλη μέσω εξωδίκου». Στην ανάρτηση αναφέρεται ακόμη:

«Η aftodioikisi.gr θα απαντήσει με τον ίδιο και ακόμη πιο αναλυτικό, τρόπο, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, μαρτυρίες πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφων, εργαζόμενων κλπ, και ενώπιον της Δικαιοσύνης στην αγωγή φίμωσης που της έχει ασκήσει ο κύριος Πατούλης.

Επειδή το ζήτημα της αγωγής του κυρίου Πατούλη κατά της aftodioikisi.gr, δεν είναι μόνο ή κυρίως Δικαστικό.

Είναι ζήτημα που θίγει βάναυσα την ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Είναι, εντέλει, ζήτημα βαθιά ιδεολογικό και πολιτικό»...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες