Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ, ΕΔΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΘΥΜΑ – ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ


teliko

Ραγδαίες εξελίξεις με το έγκλημα στην Κατερίνη με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή καθώς αστυνομικοί συνέλαβαν τον δολοφόνο.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ ο άνδρας που συνελήφθη ομολόγησε την δολοφονία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για συνομήλικο του άτυχου κομμωτή ο οποίος κατάγεται από την

περιοχή.

Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι δολοφόνησε τον 45χρονο επειδή τσακώνονταν συχνά το τελευταίο διάστημα και είχαν οικονομικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στο περιβάλλον του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας στην Κατερίνη.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή, ο οποίος κατά πληροφοριές είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Κατερίνη από την Αυστραλία, χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

Ποιος ήταν ο 45χρονος κομμωτής

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι είχε καεί ζωντανός.

Σύμφωνα με το olympusmera.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο, κομμωτή στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για τέτοιου είδους υποθέσεις.makeleio

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες