Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Δολοφονία στην Ζάκυνθο της οικογένειας Κορφιάτη! Προφυλακίστηκε και η 27χρονη «τσιλιαδόρος» Χαϊκάλη Παρασκευή. Μέχρι τώρα 4 από τους 8 κατηγορούμενους έχουν περάσει την πόρτα της φυλακής.


edolio5

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 27χρονη Χαϊκάλη Παρασκευή φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο.
Η νεαρή γυναίκα παραδόθηκε μόνη της την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου. Πρόκειται για την 27χρονη φίλη ενός εκ των φυσικών αυτουργών (Σαρακίνης) που βρισκόταν στη Ζάκυνθο την ημέρα της δολοφονίας και αποχώρησε την επομένη.

Η γυναίκα που φέρεται να είχε ρόλο τσιλιαδόρου και να παρακολουθούσε τη μηχανή στην οποία επέβαινε το ζευγάρι με ένα μαύρο Smart ήταν καταζητούμενη, κρυβόταν όλες αυτές τις ημέρες, όμως χθες πήρε την απόφαση να περάσει το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου μαζί με τον δικηγόρο και να θέσει εαυτόν στη διάθεση των αρχών.

Λίγο νωρίτερα είχε απολογηθεί ο έβδομος συλληφθείς, για τον οποίο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα ως προς την προσωρινή κράτησή του ή μη.

Τώρα το λόγο έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα άρει τη διαφωνία ανακριτή - εισαγγελέα και με βούλευμά του θα αποφανθεί περί της προφυλάκισης ή μη του συγκεκριμένου κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται, ότι έως τώρα για την υπόθεση έχουν κριθεί προφυλακιστέοι και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, τρεις από τους επτά συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, προφυλακίστηκαν ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες