Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές Κορίνθου! Ο Υπ. βουλευτής της "Χρυσής Αυγής", Φώτης Μπέλος είχε δολοφονήσει ιδιοκτήτη γυμναστηρίου το 2016 "διά ασήμαντον αφορμή" και είχε καταδικαστεί σε ισόβια!


Του Άρη Σπίνου edolio5

Νεκρός στο κελί του στις φυλακές Κορίνθου εντοπίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους ο 63χρονος Μεσσήνιος συνταξιούχος αστυνομικός και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, Φώτης Μπέλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Πρόδρομου Μαρκόπουλου στην Πανόρμου, τον Οκτώβριο του 2016.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι ο 63χρονος έφυγε από την ζωή από παθολογικά αίτια. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Φώτης Μπέλος, είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τον γυμναστή και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Πρόδρομο Μαρκόπουλο, με τον οποίο είχε προστριβές, όπως και με όλη την γειτονιά όπως ανέφεραν μάρτυρες στη δίκη, για ασήμαντα θέματα.


Μάλιστα ο Μπέλος, φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες που επισκέπτονταν το γυμναστήριο του θύματος του, ενώ λίγα λεπτά πριν σκοτώσει τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, φέρεται να του είπε, «έλα να δεις πως καθαρίζουν τους λογαριασμούς τους οι άντρες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες