Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Κρίσιμες ώρες για τον 6χρονο Φώτη...


Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων...



Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για τον 6χρονο Φώτη που πήγε να δει αγώνα καρτ στην Πάτρα και κατέληξε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομειου της Πάτρας, όταν το αγωνιστικό όχημα πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έπεσε πάνω του.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι...είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» δήλωσε στο thebest ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από το PICK Patras και το φοβερό ατύχημα που έστειλε στη ΜΕΘ το εξάχρονο αγόρι. Ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο, πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και τραυματίζει τον μικρό, που βρισκόταν πίσω από τις μπάρες.

«Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα» λέει ο πατέρας του 6χρονου

Το thebest.gr μίλησε με τον πατέρα του 6χρονου έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων, όπου βρίσκεται ο 6χρονος Φώτης.

«Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα. Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε» συμπληρώνει. Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι γιατροί του είπαν πως η αξονική/μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Τι λέει ο οδηγός

Στο τιμόνι του ηλεκτρικού οχήματος το οποίο έπεσε πάνω στον 6χρονο Φώτη βρισκόταν ο Νίκος Σ. που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από καρτ.

«Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι πολύ καλή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο για να ελέγξουν οι γιατροί πως όλα είναι καλά. Οι εξετάσεις έχουν βγει καθαρές. Πρέπει να αναφέρω την άμεση ανταπόκριση της οργάνωσης, καθώς όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε, ενώ το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα για να παραλάβει τον νεαρό θεατή. Βασικά δεν ήταν αγώνας και δεν πιέζαμε όπως κάνουμε σε αγώνες. Ήταν επίδειξη. Πήγα να περάσω από δεξιά και να μπω στην αγωνιστική μου γραμμή. Σε εκείνο το σημείο υπήρχε ένα βύθισμα του δρόμου που με έκανε να έρθω σε επαφή με ένα άλλο καρτ, με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο και να ανατραπεί το δικό μου όχημα. Εγώ είμαι καλά με λίγους μώλωπες στα πόδια», δήλωσε ο οδηγός.

Πέντε άτομα θα οδηγηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα. Οι πέντε διοργανωτές, ο οδηγός και οι υπεύθυνοι ασφαλείας, προσήχθησαν νωρίς το μεσημέρι στην ασφάλεια Πατρών...

thebest.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες