Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Δημήτρης Κόκοτας: Η σχέση με τον πατέρα του, τα 14 χρόνια γάμου, η απόσυρση από το τραγούδι και η νέα καριέρα

Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά μαζί με την μητέρα του και την αδελφή του. Είναι ο γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Πέρασε ανέμελα παιδικά χρόνια, ήταν ιδιαίτερα αγαπητό παιδί και απέκτησε φιλίες τις οποίες διατηρεί μέχρι και σήμερα.Η παιδική του ηλικία ήταν ανέμελη και χαρούμενη και ως παιδί ήταν πολύ αγαπητό και επικοινωνιακό. Είχε πολλές φιλίες, κάποιες από τις οποίες διατηρεί ακόμα!

Της: Έπη Τρίμη

Όσον αφορά στα προσωπικά του ο Σταμάτης με την Κατερίνα Κόκοτα είναι πάνω από 14 χρόνια μαζί και πριν από πέντε χρόνια απέκτησαν την κορούλα τους που της έδωσαν το ιδιαίτερο όνομα Ριάνα.

Το τραγούδι

Ο Δημήτρης Κόκοτας κληρονόμησε από τον πατέρα του -εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά- το ταλέντο του στο τραγούδι, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Αλώστε από μικρός ήταν πάντα στο πλάι του.

Το μεγάλο «μπαμ», που απογείωσε την καριέρα του και τον έκανε διάσημο, έγινε τον Ιανουάριο του 1994, με την πρώτη δισκογραφική δουλειά του «Διαδόσεις». Η μουσική και οι στίχοι ήταν του Φοίβου, με τον οποίο ο Δημήτρης διατηρούσε μια μακροχρόνια φιλία. Λέγεται μάλιστα πως υπήρχε ειδική ρήτρα στα συμβόλαια του δημιουργού, που του επέτρεπε να συνεργάζεται με τον Δημήτρη ακόμα κι αν βρίσκονταν σε διαφορετικές εταιρίες.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες

Κατέκτησε τους συνεργάτες του με το ήθος, την καλλιέργεια, την ειλικρίνεια και το χιούμορ του. Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς ερμηνευτές από τα πρώτα βήματα της καριέρας του όπως με την Μαρινέλα, τον Σταμάτη Κόκοτα, τον Πασχάλη Τερζή, τον Αντύπα, τον Βασίλη Καρρά, την Καίτη Γαρμπή, την Αντζελα Δημητρίου, την Κωνσταντίνα, τους Ζιγκ Ζαγκ, την Λίτσα Γιαγκούση, την Άντζυ Σαμίου, την Μαντώ και άλλους.

Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στην Κύπρο και πραγματοποίησε μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το καφέ μπαρ

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, διατηρεί cafe – bar στο Νέο Ηράκλειο και απολαμβάνει μια ήρεμη καθημερινότητα με την οικογένειά του. Κοσμικές εμφανίσεις κάνει σπάνια κι ακόμη πιο σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες