Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ένας χαρούμενος υπουργός...


...ανάμεσα σε θανάτους και διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ...



Μια παραλλαγή του ανεκδιήγητου «μη σώσουν και εμβολιαστούν» επεφύλαξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη νέα εκδοχή του κυβερνητικού «ποιήματος» περί αύξησης θανάτων με ευθύνη όσων είναι άνω των 60 ετών και δεν... έχουν εμβολιαστεί.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις κυβερνητικές ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας, υποστήριξε αναφερόμενος στους θανάτους από κορωνοϊό ότι «Στην τελική, ο καθένας που αρρωσταίνει και δυστυχώς περνάει δύσκολα ξέρει ότι έπρεπε να εμβολιαστεί».

Λίγο νωρίτερα  είχε υποστηρίξει ότι «Είμαστε από την αρχή της πανδημίας πολύ καλύτερα σε συνολικό αριθμό θανάτων από τις περισσότερες χώρες, τους τελευταίους μήνες χειρότερα, διότι αυτό που συνέβη στις άλλες χώρες είναι ότι στις ηλικίες 60 και άνω εμβολιάστηκαν όλοι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε και είπε το κυβερνητικό «ποίημα» για επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης και για αύξηση θανάτων εξαιτίας των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών.

Χαρούμενος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρας και με πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ανέκραξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται»...


ΑΥΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες