Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

«Πονοκέφαλος» Κυρανάκη για το Μαξίμου...


Αν και ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους, είναι πολλές οι περιπτώσεις που ο ίδιος βρέθηκε να διαφωνεί με επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής. 

Ταυτοχρόνως, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των «χειροκροτητών», αλλά ότι, έστω πίσω από... κλειστές πόρτες, θα λέει την άποψή του -όσο κι αν αυτή ενοχλεί. 

Ο Neo, μάλιστα, έμαθε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ -η πρώτη που διεξήχθη δια ζώσης έπειτα από 1,5 χρόνο-, ο Κυρανάκης δεν εφείσθη αιχμών για το Μαξίμου. 

Καταρχάς, φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για το πώς έχουν υποβαθμιστεί οι βουλευτές, ενώ στηλίτευσε και τον τρόπο νομοθετικής λειτουργίας: είπε, δηλαδή, ότι δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές που ορίζονται… εισηγητές νομοσχεδίων, να το μαθαίνουν μία μέρα νωρίτερα! 

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν στον Neo ότι ο πρωθυπουργός δεν έκανε τον κόπο να κρύψει την δυσφορία του για την παρέμβαση και τις αιχμές Κυρανάκη, ενώ ο τελευταίος μάλλον έχει απόφαση απόφαση ότι τουλάχιστον σε αυτό τον εκλογικό κύκλο, δεν θα τού προταθεί κάποια κυβερνητική θέση -αν και δείχνει εδώ και καιρό ότι δε θα έβαζε εύκολα νερό στο κρασί του για μία θέση υφυπουργού…

matrix24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες