Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Βαγγέλης Τσάπας: Ποιοι και γιατί ψάχνουν τον Ελληνα crypto...



Κάποιες ασυνήθιστες ενέργειες του Βαγγέλη Τσάπα, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ιωνικός και ιδρυτή-διαχειριστή του «ελληνικού bitcoin», στην αρχή της εβδομάδας και κάποιες αντιφατικές πληροφορίες γύρω από το εάν είναι ή δεν είναι εξαφανισμένος μαζί με την οικογένειά του, πυροδότησαν ένα αλλόκοτο θρίλερ, το... οποίο βρίσκεται εν εξελίξει, και έφεραν αναστάτωση σε πολλά πρόσωπα που αγωνιούν για την τύχη των χρημάτων τους. Παρότι άτομο του στενού του περιβάλλοντος ισχυρίζεται ότι ο ισχυρός παράγοντας της ΚΑΕ Ιωνικός και ιδρυτής της εταιρείας HNC Revolution «απλώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα και έχει αποτραβηχτεί προσωρινά», η αγωνία και το άγχος όσων είχαν οικονομικές δοσοληψίες μαζί του χτυπάνε κόκκινο.

Οπως και όσοι επένδυσαν στο ελληνικό κρυπτονόμισμα και τώρα βλέπουν την τιμή του να κινδυνεύει να μηδενιστεί! «Βρίσκεται στην Ελλάδα. Ούτε εξαφανίστηκε ούτε πρόκειται να εξαφανιστεί. Δηλαδή, συγγνώμη, δεν έχει το δικαίωμα ως άνθρωπος να κλείσει το κινητό του τηλέφωνο για 25 ώρες; Ξαναλέω ότι ο λόγος που έκλεισε το κινητό του είναι προσωπικός. Δεν αφορά όμως τη σύντροφό του, αλλά ένα τρίτο πρόσωπο, κάποια γυναίκα από το περιβάλλον του. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του Βαγγέλη δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά». Η υπόθεση περιπλέκεται, όμως, καθώς εντελώς διαφορετική εικόνα έχει η μητέρα του κ. Τσάπα.


Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», η κυρία Κυριακή δηλώνει ότι «ο Βαγγέλης λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τη σύντροφό του, την κόρη τους και το παιδί από τον πρώτο της γάμο. Επικοινωνούμε στο τηλέφωνο όλες αυτές τις ημέρες, αλλά δεν ξέρω σε ποια ακριβώς χώρα βρίσκονται και πότε θα γυρίσουν στην Ελλάδα. Εφυγαν για ένα οικογενειακό θέμα».
ellinas_crypto_thema__2_

Θρίλερ

Υστερα από τα πρώτα δημοσιεύματα περί της «εξαφάνισής» του, την Τρίτη, τόσο ο δικηγόρος του όσο ακόμη και ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσάπας αποπειράθηκαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή και να διαλύσουν την όποια εσφαλμένη, κατά την άποψή τους, εντύπωση είχε δημιουργηθεί. «Ο πελάτης μου ούτε “αγνοείται” ούτε αντιμετωπίζει “κάποιες οικονομικές δυσκολίες”. Ζει και ενεργεί καθημερινά, φροντίζοντας την οικογένειά του και τις επιχειρηματικές του δράσεις», ήταν η δήλωση του κ. Παναγιώτη Μπαλακτάρη. Ο δε Βαγγέλης Τσάπας συμπλήρωσε όσα είπε ο δικηγόρος του, επικοινωνώντας (;) με αθλητικό site και δηλώνοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισής μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμή μου καθημερινότητα. Οσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το Δ.Σ. τρέχει την ομάδα κανονικά».

Παράλληλα, οι φήμες ότι η πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού και συνεργάτιδα του επιχειρηματία Χριστίνα Σκέντζιου αποτάθηκε στην Αστυνομία σχετικά με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Τσάπα διαψεύστηκαν από την ίδια.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...

πηγη protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες