Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Αστατος οι καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας


Αστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Νοτιάδες έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο την Παρασκευή, γρήγορα όμως θα στραφούν σε δυτικούς. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Καθαρά Δευτέρα. Πιο αναλυτικά: ...



Παρασκευή 12-02-2010


Kαιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες και χιονιά στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και λίγα χιόνια στα ορεινά.


Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 8 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα δυτικά σε δυτικούς.


Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.




Σάββατο 13-02-2010


Kαιρός: αρχικά θα διατηρηθούν οι συνθήκες της Παρασκευής αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν.


Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.


Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.




Κυριακή 14-02-2010


Kαιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.


Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.




Δευτέρα 15-02-2010


Kαιρός: στα δυτικα, κεντρικα,τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές,σποραδικες καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Σταδιακα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας κυρίως τις πρωινές ώρες.


Άνεμοι: στα δυτικά μία βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ οι οποίοι αργότερα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς.


Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες