Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

τούρκος κροίσος, ιδιοκτήτης μίας από τις επικερδέστερες τουρκικές κατασκευαστικές εταιρείες δήλωσε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του να αγοράσει τουλάχιστον τρεις νησίδες που ανήκουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα


<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> Γνωστός τούρκος κροίσος, ιδιοκτήτης μίας από τις επικερδέστερες τουρκικές κατασκευαστικές εταιρείες του ομίλου FIYAPI A.S., δήλωσε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του να αγοράσει τουλάχιστον τρεις νησίδες που ανήκουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και, όπως, ο ίδιος ο επιχειρηματίας Ficret Inan βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Πρόκειται, για τις νησίδες Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιότισσα, Ναυσικά και Βουβαλώ, η έκταση των οποίων είναι από 10.000 τ.μ. ως 2 εκατ. τ.μ. Η αξία των μικρών αυτών νησιωτικών όγκων υπολογίζεται ότι κυμαίνεται από 3 εκατ. Έως και 20 εκατ. Ευρώ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του τούρκου κροίσου, είναι έτοιμος να επενδύσει κεφάλαιο ύψους 20 εκατ. ευρώ με απώτερο στόχο να επενδύσει κεφάλαιο συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ σε νησιωτικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας.


Δείτε τις φωτογραφίες των νησίδων









Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες