Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πάσχα στη Μύκονο µε sexy Ρουµάνες (photos)



 Αν θα μείνει κάτι στη μνήμη μου από το φετινό Πάσχα στη Μύκονο, αυτό είναι σίγουρα η «παράσταση» που έδωσε ο εφοπλιστής κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος έφτασε στο νησί με τη θαλαμηγό του κι ένα μπουκέτο από δροσερές Ρουμάνες, φίλες της νέας του αγάπης που ακούει στο όνομα Ροξάνα. «Ανέστησε τη Μύκονο με τις Ρουμάνες του», μονολογούσε επιχειρηματίας τη Δευτέρα του Πάσχα αναφερόμενος στον εφοπλιστή, ο οποίος αναστάτωσε το νησί με...
...την παρέα της καλής του.

Εχοντας το προνόμιο να είναι ο μοναδικός που κατέφτασε με το σκάφος του «Panther 2», ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και πρώην σύζυγος της κυρίας Πάολας Βαγιωνή διασκέδασε στα πιο in στέκια του νησιού με την καρδιά του. Δίπλα του βρισκόταν πάντα η εντυπωσιακή Ροξάνα συντροφιά με τις φίλες της, οι οποίες φρόντιζαν με κάθε τρόπο να ανεβάζουν τη θερμοκρασία φορώντας -παρά το τσουχτερό κρύο- καυτά μίνι συνοδευόμενα από δωδεκάποντες γόβες.

Ο κ. Τσακίρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί στα σοκάκια του νησιού μαζί με την αγαπημένη του, τις φίλες της, αλλά και τη «μέλλουσα πεθερά του», όπως έλεγαν χαριτολογώντας όσοι γνώρισαν τη μητέρα της Ροξάνα, που επίσης βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή. Μαζί του, σε κάποιες από τις περιηγήσεις του, βρίσκονταν επίσης και οι τρεις κόρες από τον γάμο του με την κυρία Πάολα Βαγιωνή, ο οποίος έληξε άδοξα με ένα πολυσυζητημένο διαζύγιο.

Η παρέα, αποτελούμενη από εννέα άτομα, κατέφτασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο «Nammos» της Ψαρούς. Εκτός από τη Ροξάνα και τις φίλες της, μαζί με τον εφοπλιστή ήταν η μητέρα της Ρουμάνας αγαπημένης του, καθώς και οι τρεις κόρες του. Αφού γευμάτισαν, η Ροξάνα ανέλαβε δράση χορεύοντας αρχικά όρθια, για να ανέβει στη συνέχεια πάνω στο τραπέζι συνοδευόμενη πάντα από τις κολλητές της. Ο κ. Τσακίρης έδειξε από την αρχή να απολαμβάνει το θέαμα, απαθανατίζοντας τα ενσταντανέ με το κινητό του τηλέφωνο μπροστά στα μάτια των παιδιών του, τα οποία κάποια στιγμή εδέησε να στείλει στο σκάφος, κάτι που ευτυχώς έγινε προτού η Ροξάνα αρχίσει να κρεμιέται από ένα δοκάρι, αποκαλύπτοντας σε όλο τους το μεγαλείο τα καλλίγραμμα πόδια της, με τις φίλες της σε απόσταση αναπνοής να λικνίζονται αισθησιακά στον ρυθμό ελληνικών και ξένων επιτυχιών. Το τραπέζι του εφοπλιστή, όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των θαμώνων του μαγαζιού, που παρακολουθούσαν -στην πλειονότητά τους- αποσβολωμένοι το θέαμα που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους. Το σόου των Ρουμάνων παρακολουθούσε αμέτοχη η μητέρα της Ροξάνα, η οποία καμάρωνε την κόρη της για τις χορευτικές της επιδόσεις, που παρέπεμπαν αρκετές φορές σε κινήσεις πεπειραμένης στρίπερ! Ο κ. Τσακίρης αποχώρησε με τη συνοδεία του λίγο μετά τις 10 το βράδυ προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις για τη συνέχεια της βραδιάς, που δόθηκε στο «Guzel» λίγες ώρες αργότερα!

Εκεί η Ροξάνα και ο φίλες της έδωσαν νέο σόου επάνω στο μπαρ του μαγαζιού, αφήνοντας ελάχιστα σημεία κρυφά από τη φαντασία των θαμώνων, που απόλαυσαν το θέαμα μαζί με τον εφοπλιστή, ο οποίος το διασκέδασε με την ψυχή του.

Κάπως έτσι δόθηκε το φινάλε των ολιγοήμερων διακοπών του ζευγαριού στη Μύκονο, αφού την επόμενη μέρα η θαλαμηγός αναχώρησε για την Αθήνα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Τσακίρης εμφανίστηκε μαζί με την καλή του στη Μύκονο. Τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι, όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην Ψαρού αδιαφορώντας για τυχόν σχόλια. Το διαζύγιό του πριν από περίπου τρία χρόνια είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αφού ποτέ μέχρι τότε δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για τον γάμο του με την κυρία Πάολα Βαγιωνή. Ο εφοπλιστής έφυγε ξαφνικά από την εντυπωσιακή βίλα του Ψυχικού όπου διέμενε με τη σύζυγο και τις κόρες του μετακομίζοντας στα νότια προάστια και με τις διαδικασίες του διαζυγίου να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οπως έγινε αργότερα γνωστό, στη ζωή του είχε μπει η εντυπωσιακή Ροξάνα, σύμφωνα με φήμες στο Facebook, με την αρχική γνωριμία τους να εξελίσσεται σε ένα δυνατό ειδύλλιο, το οποίο συνεχίζεται απρόσκοπτα και ενίοτε πασπαλισμένο από καυτά επεισόδια...
πηγή: protothema.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες