Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ποιον βουλευτή βρίζουν απατεώνα οι τηλεθεατές



 
Ποιον βουλευτή βρίζουν απατεώνα οι τηλεθεατές
Βουλευτής που μόλις εξελέγη με κόμμα δυναμικής παρουσίας κάθε φορά που εμφανίζεται σε τηλεοπτικό σταθμό σπάνε τα τηλέφωνα από τηλεθεατές οι οποίοι τον φωνάζουν απατεώνα και ζητούν  να παρέμβουν στον αέρα.
Αυτό καταγράφεται κάθε φορά που ο βουλευτής συμμετέχει σε τηλεοπτικό τραπέζι για να στηρίξει τις θέσεις του κόμματός του και κυρίως για να ευχαριστήσει και τον κόσμο που τον ψήφισε οι οποίοι θέλουν να τον βλέπουν σε θέση μάχης όπως λέει ο ίδιος. Από ότι φαίνεται αυτοί που τον ψήφισαν όμως δεν το ξέρουν καλά όσο ίσως τον ξέρουν οι κατακαημένοι πελάτες του.
Γιατί όμως οι τηλεθεατές τον φωνάζουν απατεώνα και τηλεφωνούν στα κανάλια για να μην τον ξαναβγάλουν; Ακριβώς γιατί τους εξαπάτησε όταν χρειάστηκαν τις υπηρεσίες του σε υποθέσεις που αφορούσαν την ιδιότητά του. Ο συγκεκριμένος βουλευτής μάλιστα είχε και από πριν μεγάλη λατρεία με το γυαλί κι έγινε πασίγνωστός  κυρίως από πρωινές εκπομπές που του ζητούσαν  «τα  φώτα του» σε θέματα επικαιρότητας και κυρίως για την οικονομική κρίση. Κάπως έτσι φαίνεται ότι ο κύριος αυτός απόκτησε την περιβόητη πελατεία για να τους δημιουργήσει προβλήματα στην συνέχεια με την επιπολαιότητα με την οποία χειριζόταν τα θέματά τους. Φανταστείτε μάλιστα ότι αυτός ο κύριος σήμερα από απλός υπαλληλάκος έγινε γνωστός και τρανός στο είδος του. Από ότι αποδείχθηκε αυτό συνέβη γιατί έτσι τον θεοποίησαν κάτι  πρωινοί παρουσιαστές που ήθελαν να κάνουν τηλεοπτικό θόρυβο ότι τάχα μου δήθεν εμείς είμαστε εδώ για σας και για τα προβλήματά σας και να σου τηλεοπτικό ντελίριο από τον κύριο βουλευτή…
Κάτι τέτοια εγκλήματα κάνει η τηλεόραση και βάζει τον κόσμο στο στόμα του λύκου. Σύντομα όμως θα σας έχουμε και το όνομα του κυρίου με όποιο τίμημα προκειμένου να ενημερωθεί ο κοσμάκις . Διότι και τα 100 ευρώ και τα 1000 ευρώ που μπορεί να δίνει ο καθένας σε κάποιον για να του προσφέρει υπηρεσίες ειδικά σήμερα έχουν την ίδια αξία και δεν τα βρίσκει στο δρόμο κύριε…. 
 
 
 
briefing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες