Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Σοκ: Ελληνίδες την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ηπειροεκπορνεύονται στην Ιταλία!





 





«Από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ηπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα... Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία», κάπως έτσι ξεκινά το σοκαριστικό ρεπορτάζ της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Ρώμη «Il Messaggero» που υποστηρίζει ότι ολοένα περισσότερες Ελληνίδες χτυπημένες από την οικονομική κρίση ταξιδεύουν ως την Ιταλία για να γίνουν πόρνες. «Ρουφηγμένες από τη δίνη της μιζέριας, πολλές νέες Ελληνίδες έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες στους δρόμους της περιφέρειας και στοιχηματίζουμε ότι αν το κλίμα στην Αθήνα παραμείνει το ίδιο, αυτό το φαινόμενο δεν πρόκειται να δείξει σημάδια πτώσης», συνεχίζει το κείμενο.

Σύμφωνα με τον Λούκα Λίπερα που υπογράφει το ρεπορτάζ, πριν λίγες ημέρες άνδρες της ιταλικής αστυνομίας εντόπισαν νεαρές Ελληνίδες από την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα να κάνουν πεζοδρόμιο μαζί με δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, κοντά στο κέντρο της Ρώμης. Παρότι προς το παρόν οι αριθμοί δεν είναι σοκαριστικοί, καθώς λίγες είναι η Ελληνίδες που έχουν πάρει απόφαση να κερδίσουν τα προς το ζην με αυτό τον τρόπο, η ιταλική αστυνομία ανησυχεί μήπως το κύμα αφίξεων από την Ελλάδα στην χώρα τους αυξηθεί. Την ίδια στιγμή δεν είναι ακόμα γνωστό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμα και της Ρουμανίας που κινούν τα νήματα της πορνείας στην Ιταλία. Όπως ισχυρίζεται μάλιστα αξιωματούχος της ρουμάνικης αστυνομίας «αν κρίνω από αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες, δε βλέπω πολλές διαφορές ανάμεσα σε φτωχές περιοχές της Ρουμανίας με κάποιες από αυτές στην Ελλάδα», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξηγήσει την απόφαση των γυναικών να γίνουν ιερόδουλες. Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν εντοπίσει Ελληνίδες στην Απουλία, όπου φτάνουν με πλοία μέσω Κέρκυρας και από εκεί διοχετεύονται σε άλλες ιταλικές πόλεις. Όπως παρατηρεί ένας Ιταλός αστυνομικός πάντως, «η φτώχεια σε οδηγεί σε πράξεις που ποτέ δεν είχες σκεφτεί κι η πείνα μπορεί να μεταμορφώσει τους ανθρώπους».
Σχόλια Χρηστών
37
ποιητητικη αδεια αρθρου | 19/10/2012 18:59
τι γραφει ο ποιητης μονο αυτος καταλαβαινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΝΙΚΟΣ | 19/10/2012 18:56
Καλές δουλειές κορίτσια. Κάντε περηφάνη την Ελλάδα.....
ΝΙΚΟΣ | 19/10/2012 18:53
Καλές δουλειές κορίτσια....
ΝΙΚΟΣ | 19/10/2012 18:51
Σε λίγο και εγω θα γίνω ζυγγολο να βγάλω κανά φραγγο τι λέτε.......
Μ. Μ | 19/10/2012 18:36
Οσο θυμαμαι τα απαραδεκτα σχολια -πριν μερικα χρονια- των "πλουσιων" συμπατριωτων μας Νεοελληνων εναντιον των φτωχων γειτονων μας που οι διαφορες περιστασεις τους εσπρωξαν ειτε στην πορνεια, ειτε στο να ξενοδουλευουν στα σπιτια καποιων κυρατσων, τοτε λεω, μηπως ολα εδω πληρωνονται? Απο την αλλη, σκεφτομαι, τι φταινε αυτα τα κοριτσια που αναγκαστηκαν να βγουν στα πεζοδρομια της Ρωμης? Ειμαι γυναικα και φρικαρω στη σκεψη του να αναγκαστεις να καταφυγεις σ' αυτο το επαγγελμα. Ολοι εσεις που χλευαζετε και γελατε, για σκεφτειτε να εισθε αναγκασμενοι να συνουσιαζεσθε με αγνωστους, πιθανων αρρωστους, πνευματικα και σωματικα. Τελος, πολυ θα ηθελα να δω αυτες τις κυρατσες η τους διαφορους μ@λ@κες που καθε φορα που αναφερονται σε Βουλγαρες, Ρουμανες κλπ μιλανε απαξιωτικα, να στειλουν τωρα τις κορες τους να σφουγγαριζουν σκαλες στις εκει χωρες...
Γιωργος | 19/10/2012 17:38
Ιταλια μενω και πραγματικα οσο περναει καιρος ολο και αυξανοντε!
man | 19/10/2012 17:36
Α τις φουκαριάρες, τίποτα παρθένες θα είναι και τις εκμεταλεύονται ο Ιταλοί.Εμείς που τις ζούμε και ξέρουμε τι πρότυπα αγνότητας είναι πέφτουμε από τα σύννεφα!
XXL | 19/10/2012 17:11
Τι άλλο να περιμένεις από τις Ελλεηνίδες... Αυτό είναι το μόνο που ξέρουν καλά να κάνουν, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας!
mad dog | 19/10/2012 17:09
εγώ είδα !!!! ταμπέλα στη Ρωσία .... Ελληνίδες στην Α. Πετρούπολη !!!!
ΤΡΕΞΑΤΕ | 19/10/2012 17:02
ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΖΕΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΕΣ ΜΕ ΜΟΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ.. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ.ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΟΝΕΔ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΟ.ΟΙ ΠΑΣΚΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΛΟΓΩ ΜΟΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Ροή Ειδήσεων
Τελευταία Σχόλια
«Καρατομούνται» οι έφοροι σε όλη τη χώρα
| 19/10/2012 19:20
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΦΑΚΚΕΛΩΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ Η ΕΦΟΡΙΑΚΟΙΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΑΝ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΟ ΤΟΥ
«Πώς έχασα ένα φίλο και κέρδισα ένα φασίστα»
| 19/10/2012 19:19
Όταν μεγαλώσει και του φάει την δουλειά ο αλλοδαπός χωρίς χαρτιά και πτυχία για μισό ψωμί και όχι ένα τότε θα καταλάβει το ζόρι για επιβίωση. Όταν του φάει την γκόμενα ο αλλοδαπός γιατί θα έχει δουλειά και μαύρη κιόλας αφορολόγητη ενώ αυτός όχι, τότε θα καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να κάνει οικογένεια και να είναι ανεξάρτητος. Όταν θα μπουκάρει σπίτι του αλλοδαπός ταμπουρωμένος με όπλα και βιάσει την μάνα του σκοτώσει τον πατέρα του και τους κλέψει τότε θα καταλάβει με τι ορκ έχει να κάνει. Μέχρι τότε ας ζει στον ονειρικά πλασμένο και βολεμένο κόσμο του με το αφεντικό πατέρα του από την βολεμένη Ηλιούπολη και έχει ο θεός! Λεφτά υπάρχουν το είπε και ο ΓΑΠ.
Οι τιμές του νέου Fiat Panda 4x4
| 19/10/2012 19:18
Α,ρε Ιταλία… Πάντα οι πιο εύστοχες και ρεαλιστικές προτάσεις! ‘Ενα υπέροχο μικρό αυτοκίνητο το panda. Eιδικά το 4×4 σε οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις με υπερσύχρονους κινητήρες-φοροφυγάδες κομμένους και ραμμένους για την Ελληνική πραγματικότητα… Αποκτάτε ένα ικανό (για SUV)τερακίνητο, ταυτόχρονα ένα οικονομικό και ευρύχωρο αυτοκίνητο πόλης (και όχι μόνο) και απολαμβάνετε ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο, τόσο από τεχνολογικής πλευράς όσο και σχεδιαστικά, υπάρχει αυτή τη στιγμή σε αυτοκίνητα έως 4 μέτρα… Δε μπορώ να σκεφτώ ιδανικότερο αυτοκίνητο για μια μικρή Ελληνική οικογένεια, με διάθεση περιπέτειας, χωρίς τους συμβιβασμούς που απαιτούν άλλες κοστοβόρες πιο εξειδικευμένες λύσεις άλλων κατασκευαστών. Θεωρώ ότι μόλις λανσαριστεί κανονικά, θα γεμίσουν οι δρόμοι από το συμπαθέστατο μουτράκι του… Viva Italia! Υπόκλιση στη μεγάλη Fiat, που υλοποιεί τόσο εύστοχα και ρεαλιστικά τους πόθους του μικρομεσαίου Ευρωπαίου αγοραστή!
Οι τιμές του νέου VW Golf στην Ελλάδα
| 19/10/2012 19:17
Άλλο ένα θέμα που το μαμάτε ορισμένοι ανεφέροντας αριστερες, σοσιαλισμους, . Τι σχέση έχει ρε απάλεφτοι το golf με την πολιτική;;;;;;Τι χαλβάδες που είστε.
Πέτρος Τατσόπουλος: Ντρέπομαι που δεν είμαι ομοφυλόφιλος!
| 19/10/2012 19:16
ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ......
Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις στα αγγλικά
περισσότερα...
  Αναλυτικές προβλέψεις και ενδιαφέροντα άρθρα
περισσότερα...
  Τα πάντα για το θέατρο, το σινεμά και τη διασκέδασή σας...
περισσότερα...
  Κάντε κλικ και μάθετε τα νέα σε κάθε νομό της Ελλάδας...
περισσότερα...
  Αναλυτικά ο καιρός της ημέρας, αλλά και της εβδομάδας...
περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες