Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών ο Κατσανεβας με την υποβολή της Διαθήκης Παπανδρέου από την πλευρά των συνηγόρων του συντάκτη της Βικιπαιδεια που περιέχει τον επίμαχο χαρακτηρισμό.





Βαρύτατα εκτεθειμένος βγήκε σήμερα ο Θ  Κατσανεβας μετά την υποβολή από την πλευρά των συνηγόρων του Συντάκτη της Βικιπαιδεια στο Μονομελές  Πρωτοδικείο Αθηνών επισήμου αντιγράφου   της διαθήκης Α. Παπανδρέου που περιέχει τον επίμαχο χαρακτηρισμό.
 Έτσι λοιπόν στο πλαισιο υποβολης υπομνηματων στην υποθεση ασφαλιστικων μετρων  Κατσανεβα κατά του συντακτη της  Βικιπαιδειας  υποβληθηκε σημερα από τους συνηγόρους του συντακτη της ΒΚ  το υπ’ αριθμόν 3242/12.09.1996 επισημο  Πρακτικο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τα οποίο αποδεικνύεται η δημοσίευση της ιδιογράφου διαθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου καθως και  η........
υπ’ αριθμόν 1152/12.09.1996 απόφαση του ως άνω δικαστηρίου με την οποία κηρύχθηκε η ιδιόγραφη διαθήκη κυρία  !!!!!!  αλλά  . και πιστοποιητικό της Γραμματέως του Πρωτοδικείου Αθηνών με το οποίον βεβαιώνεται ότι η ιδιόγραφη διαθήκη δεν έχει προσβληθεί μέχρι σήμερα.
Δυστυχώς για τον κύριο Κατσανεβα και διαθήκη υπάρχει και απόφαση δικαστηρίου που την ανακηρύσσει κυρία και πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Αθηνών ότι δεν έχει προσβληθεί μέχρι σήμερα. Και βεβαία η προαναφερόμενη διαθήκη περιέχει τον χαρακτηρισμό .....ότι αποτελεί όνειδος για την οικογένεια Παπανδρέου......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες