Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

''ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ''...

Επίθεση στον Γρηγόρη Ψαριανό εξαπέλυσε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, καλώντας...
τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ να σταματήσει το απολιτικ «κλάμα».

«Θα πρέπει κατ΄αρχάς να σταματήσει το κλάμα ορισμένων στελεχών. Αυτό το πράγμα που βλέπω στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις: «τι κακό που πάθαμε!», «εγώ είχα πει άλλα, κάνω άλλα», «ο πρόεδρος… τα στελέχη…που έσπρωξαν». Όλα αυτά είναι ένα κλάμα απολιτικ. Άρα θα πρέπει να σοβαρευτεί πολύς κόσμος και να δούμε ότι πέραν του κομματικού ακροατηρίου, υπάρχει το εκλογικό ακροατήριο, το οποίο είναι πολύ μεγάλο, το οποίο πηγαίνει από το φιλελεύθερο κέντρο έως τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ιντερνετικό ενημερωτικό ραδιόφωνοREADYO.GR.

O κ.Παπαθεοδώρου, δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι αναφέρεται στον Γρηγόρη Ψαριανό και εκτίμησε πως ο τελευταίος θα αποφασίσει αν θα μείνει στη ΔΗΜΑΡ ή όχι, ανάλογα με τα ποσοστά του κόμματος.

Κληθείς να απαντήσει πάντως αν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, θα ήταν κατάλληλος για την Προεδρεία της Δημοκρατίας απάντησε πως «Ο Φώτης Κουνέλης είναι μάχιμος πολιτικός και θα ήταν καλύτερος στο ρόλο του μάχιμου πολιτικού, σε ένα ευρύτερο σχήμα, σε μια προοδευτική παράταξη η οποία θα είχε το αποτύπωμά της σε συνεργασίες κυβερνητικές», προσθέτοντας πως οι πολιτικές αποφάσεις πάντα λαμβάνονται με τη συγκυρία και πως εξελίσσεται η πολιτική κατάσταση και πως αν θα διαμορφωθούν οι συνθήκες για τη μετάβαση στην ΠτΔ σημαίνει πως θα έχει αλλάξει η πολιτική.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες