Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Εκτός ΣΚΑΙ ο Νίκος Ευαγγελάτος


Mε μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την προαναγγελθείσα, εδώ και καιρό, λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Στη θέση της εκπομπής του Ευαγγελάτου, από την ερχόμενη εβδομάδα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια δίωρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία».
Ο  γνωστός παρουσιαστής δεν έκανε δεκτή την πρόταση να μειωθεί κατά μία ώρα η εκπομπή του τουπροκειμένου να υπάρξει και άλλη πολιτική εκπομπή -κάτι που όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες  ήταν στην ουσία ένας εύσχημος τρόπος απομάκρυνσης του. Ο Ευαγγελάτος  δεν το δέχτηκε, θεωρώντας ότι είναι λάθος, με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή του.
Tώρα μένει να δούμε που θα βρει τηλεοπτική στέγη ο Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ πολλοί είναι αυτοί.. που υποστηρίζουν ότι ήδη ο δημοσιογράφος έχει συμφωνήσει…Το Panoramapress είχε γράψει πριν απο καιρό πως οι φήμες για απομάκρυνση του Ευαγγελάτου μπορεί να είχαν σταματήσει να ακούγονται  αλλά η κατάσταση  στο ΣΚΑΙ δεν έχει αλλάξει. Πως δηλαδή και ο νέος ισχυρός άντρας του καναλιου ο Σταμάτης Μαλέλης  δεν προτίθεται να στηρίξει τη συνέχιση της συνεργασίας αλλά ακόμα πως και ο ιδιοκτήτης κ. Αλαφούζος έχει πλέον πειστεί πως πρέπει να πνεύσει νέος άνεμος στις ειδήσεις αλλά και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού. Δεν μένει παρά να γίνει γνωστή η νέα συνεργασία του Ευαγγελάτου που σύμφωνα με πληροφορίες συζητούσε εδω και αρκετό καιρό με τον Γιώργο Κουρή αλλά και με τον Χρήστο Παναγόπουλο. Υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν πως και απο την πλευρά του Δημήτρη Κοντομηνά έχει γίνει μια προσέγγιση προκειμένου να δουν αν ενδιαφέρεται να αναλάβει το δελτίο του Alpha. Θέμα ημερών τα νεότερα…panoramapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες