Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ρωσία: Καθηγήτρια μουσικής ανέβασε «κατά λάθος» γυμνές φωτογραφίες

Elena-Kornyshonkova-2
Mε την οριστική απόλυση βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη μια 40χρονη καθηγήτρια από τη Ρωσία που δημοσιοποίησε μια σειρά κάπως… τολμηρών φωτογραφιών της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία μάλιστα είχαν πρόσβαση οι μαθητές της.


Πρόκειται για την δασκάλα μουσικής Ηelena Kornyshonkova από την πόλη Konakov, η οποία ανάρτησε στον τοίχο της στο VKontake (ρωσική εκδοχή του Facebook) στις οποίες εμφανίζεται ακόμη και με γυμνό το στήθος, προκαλώντας κυριολεκτικά την έκπληξη, όχι μόνο της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και των ίδιων των παιδιών.

Η ίδια η Kornyshonkova ισχυρίζεται ότι η δημόσια ανάρτηση των φωτογραφιών έγινε “κατά λάθος”, καθώς η ίδια είχε σκοπό να τις κοινοποιήσει μόνο στους “κοντινούς της φίλους”, κάτι που ωστόσο έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθώς, ούτε στους… “κοντινούς του φίλους” θα μπορούσαν να απευθύνονται τέτοιου τύπου φωτογραφίες.

Ταυτόχρονα η δασκάλα μουσικής έδειξε να επιτίθεται και στους κατηγόρους της, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτε κακό με το γυμνό, και πως η προσωπική της ζωή είναι πολύ πιο ηθική από πολλών συναδέλφων της, ωστόσο δεν δείχνει να πείθει και πολλούς, με την οριστική αποπομπή της από το επάγγελμα της εκπαιδευτικού να θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρη. (defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες