Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Κίνα: «Θυμωμένες» χήνες επιτέθηκαν σε τουρίστα!

743B7CB5F7A280B135EA5C9F0C28ECC0Ο Lu Chen επισκέφθηκε το χωριό Gaowen, στην κινεζική επαρχία Guizhou, για τουρισμό και πήγε σε κοντινό ποτάμι για να βγάλει μερικές φωτογραφίες. Όμως, όπως δηλώνει ο τρομαγμένος άντρας, λίγα δευτερόλεπτα αφού ήταν στο σημείο και έπαιρνε φωτογραφίες με το κινητό του, άκουσε έναν παρατεταμένο συριγμό και είδε δύο καθόλου φιλικές χήνες να κατευθύνονται καταπάνω του!

Ο άντρας μάταια προσπαθούσε να προστατεύσει τον εαυτό του από τα επιθετικά πουλιά, που άρχισαν να τον τσιμπούν με τα ράμφη τους σε όλο του το σώμα. Όπως ο ίδιος δήλωσε αργότερα είχε την αίσθηση ότι οι δύο χήνες προσπαθούσαν να τον πνίξουν...
Ο έντρομος τουρίστας σώθηκε τελικά από δύο περαστικούς, οι οποίοι του εξήγησαν ότι οι ντόπιοι ποτέ δεν πλησιάζουν στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή γνωρίζουν ότι οι χήνες έχουν εκεί τη φωλιά τους και είναι πολύ προστατευτικές με τα μικρά τους. Οι ντόπιοι διευκρίνισαν ότι οι χήνες είναι πολύ κτητικές με το χώρο στον οποίο κατοικούν και οι ίδιοι έχουν απαγορεύσει στα παιδιά τους να πλησιάζουν το ποτάμι.
(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες