Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος κατέγραψε τη συνομιλία του Πρωθυπουργού για τη Χρυσή Αυγή




Τι λένε στην Κατεχάκη

Υπηρεσιακοί παράγοντες της λεωφόρου Κατεχάκη ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι στο ηλεκτρονικό αρχείο των σταθερών ή φορητών συστημάτων υποκλοπών της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ. υπήρχε παρακολούθηση του κινητού του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, όπως γράφει το «Βήμα».
prothipourgosΕπίσημη τοποθέτηση από την Κυβέρνηση δεν έχει υπάρξει σχετικά με τη δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της Χ.Α., Ηλία Κασιδιάρη του σύντομου αποσπάσματος
υποτιθέμενου διαλόγου του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με άγνωστο συνεργάτη του, από τον οποίο ζητούσε να παρέμβει σε εισαγγελικό λειτουργό ώστε να προφυλακισθούν τρεις εκ των κατηγορουμένων για τη δράση της Χρυσής Αυγής (Στο σχετικό βίντεο ακούγεται η φράση: «Πες στον ψηλό, τον παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ...ει»).
Πάντως, σύμφωνα με όσα είπαν στο «Βήμα» παράγοντες της Κατεχάκη, «είχε υπάρξει μεγάλο ζήτημα με τυχόν διαρροές από υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ ή της ΕΛ.ΑΣ. για έρευνες σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, όχι όμως ότι είχαν φτάσει στο σημείο να παρακολουθούν το τηλέφωνο του ίδιου του Πρωθυπουργού ή υπουργών.
»Θεωρούμε πιθανόν να υπήρχε είτε φυσική παγίδευση κάποιου χώρου ή παρακολούθηση με φορητή συσκευή υποκλοπών που διαθέτουν στη χώρα μας ξένες πρεσβείες ή ακόμη και ορισμένοι επιχειρηματίες. Θεωρούμε ωστόσο κλειδί το ποιος είναι ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά που δέχθηκε αυτό το τηλεφώνημα. Είτε κάποιος μπορεί να έβαλε κοριό στο τηλέφωνό του είτε να υπήρχε ανοιχτή ακρόαση και κάποιος να τη μαγνητοφώνησε. Είναι το απλό και λογικό. Μας εντυπωσιάζει ότι εκείνοι που δημοσιοποίησαν τον διάλογο δεν βάζουν την απάντηση και αποφεύγουν να αποκαλύψουν το ποιος είναι ο δέκτης του τηλεφωνήματος του κ. Σαμαρά. Θα μπορούσαν άνετα να το κάνουν επειδή, είτε αρνητική είτε θετική ήταν η απάντηση, θα τους διευκόλυνε να καταγγείλουν τις "μεθοδεύσεις"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες