Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Απίστευτο: Ξέθαψαν νεκρό ώρες μετά την κηδεία γιατί… θα περνούσε δρόμος


Απίστευτο: Ξέθαψαν νεκρό ώρες μετά την κηδεία γιατί… θα περνούσε δρόμος
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό στο Λούρο Πρέβεζας. Λίγες μόλις ώρες μετά την κηδεία ενός 80χρονου, ζήτησαν από τους συγγενείς του να τον… ξεθάψουν γιατί από το σημείο θα περάσει δρόμος!

Το απίστευτο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το prevezabest.blogspot.gr. Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, σήμερα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία και ταφή ενός αξιότιμου ανθρώπου που στα 80 του περίπου χρόνια έχασε τη ζωή του.
Έτσι, αφού τελέστηκε η ταφή, συγγενείς και οικεία πρόσωπα του αποθανών μετέβησαν σε καφενείο ως είθισται για το καθιερωμένο καφέ.
Κατά τη διάρκεια όμως του καφέ, συγγενείς του 80χρονου, ενημερώθηκαν από τις τοπικές αρχές ότι από το σημείο στο οποίο έθαψαν τον άνθρωπο τους, θα περάσει δρόμος (διάδρομος του κοιμητηρίου), έτσι τους ενημέρωσαν που θα πρέπει να τον ξεθάψουν και να τοποθετήσουν το φέρετρο λίγο παρακάτω.
Έτσι και έγινε με τους ιερείς να τελούν για δεύτερη φορά το μυστήριο ενώ οι συγγενείς του εκλιπόντος εμφανώς εξαγριωμένοι παρακολουθούσαν με όση ψυχραιμία διέθεταν… τη δεύτερη ταφή του ανθρώπου τους μέσα σε λίγη ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες