Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΛΙΒΑΝΟΣ:TO IΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΝΕΑΡΟ ΟΜΗΡΟ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙ




Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Daesh» Ισλαμικό Κράτος στο αποκλεισμένο χωριό Aarsal στον ΒΑ Λίβανο έστειλαν έναν νέο αιματηρό μήνυμα στους κατοίκους του χωριού τρομοκρατώντας τους για να τους παραδώσουν τον έλεγχο του. Σε συνδυασμό με μέλη της al-Nosra διαπράτουν απαγωγές,δολοφονίες,εκτελέσεις,απαγωγές,λύτρα,σαρικές δίκες.

Αυτήν την Κυριακή ο νεαρός λιβανέζος της οικογένειας Houjeiri βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην περιοχή της Aarsal.Απήχθη από την Wadi Hmeid στα ανατολικά.Η οργάνωση δημοσιοποίησε φωτογραφία όπου ένα από τα μέλη του ήταν δίπλα στο εκφάλι του.
Τον αποκεφάλισαν με τον πιο φρικτό τρόπο με αλυσοπρίονο για καυσόξυλα  τον νεαρό όμηρο Hujairi Younis, που απήχθη στις 19 Γενάρη. Η οικογένεια του έκανε μεγάλες προσπάθειες για να τον απελευθερώσει και εξασφάλισε ως και  100,000$ για να καταβάλει ως λύτρα. Όλες αυτές οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.
«Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε του έκοψαν το κεφάλι με ένα πριόνι για καυσόξυλα και το σώμα του το έκαναν διάτρητο από τις σφαίρες. Ο πατέρας του ο Hussein Hujairi δεν δέχεται ακόμη συληπητήρια μέχρι να δεχθεί το σώμα του γιου του.» Έγιναν κάποιες προσπάθειες για να εξασφαλιστέι έστω η σωρός του άτυχου νέου αλλά και αυτές δεν απέδωσαν. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος.
Οι συγγενείς του Younis  δηλώνουν «είμαστε ακόμη υπό καθεστώς σοκ.Η μόνη μας δύναμη είναι ο Θεός»!( annahar al manar 30/3/15)
Από τις 19 ως 26 Μαρτίου οι ισλαμιστές ουαχαμπίτες σουνίτες της  Daech  :
–    απήγαγαν Zaher Hussein Rayed και απαίτησαν 35.000 δολάρια.
–    Σκότωσαν με πυροβολισμούς τον σύριο πρόσφυγα Mohammad Kabbar.
–    Σκότωσαν τον σύριο πρόσφυγα Ali Ibrahim Kabbar στην πλατεία του χωριού.
–   Απήγαγαν Ahmad Sobhi Wehbé.Νοσηλεύτηκε για τα τραύματα που υπέστη.
( annahar al manar 30/3/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες