Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Καυτά ζώδια, καυτά ζευγάρια!



love-kiss-sex-Favim

H ερωτική έλξη και χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων είναι “μεγάλη” υπόθεση! Και όταν αυτά τα ζώδια συναντιούνται το πάθος είναι εγγυημένο!

Δεν είναι κάτι το αυτονόητο, ούτε συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους στον ίδιο βαθμό. Κάποια ζώδια όμως δημιουργούν τα πιο “hot” ζευγάρια!

Τα ζευγάρια, δηλαδή, που όταν γνωρίζονται το πάθος, και το παθιασμένο sex είναι η -μόνη- σίγουρη εξέλιξη της σχέσης τους.
Ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλα τα υπόλοιπα, ή ότι μπορεί -απαραιτήτως- η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, ή σε κάτι πιο ουσιαστικό.
sex
Δες ποια είναι αυτά τα πιο hot ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου:
Σκορπιός με Καρκίνο
Η ζήλια είναι το κύριο συστατικό της σχέσης τους. Το σεξ είναι εξίσου εκρηκτικό, και πολλά θέματά τους τα λύνουν μέσω αυτού. Μπορεί να διαφωνούν σε χίλια πράγματα, αλλά με το σεξ είναι ο κοινός παρανομαστής τους. Ως ζευγάρι δεν αντέχει κανείς από τους δύο την ανασφάλεια. Έχουν ανάγκη να βάζουν «ταμπέλες» στη σχέση τους.
Δίδυμος με Ζυγό
Θέλουν ο ένας τον άλλον μέχρι τρέλας. Αλλά φοβούνται, επίσης, το πόσο μεγάλη επίδραση τους ασκεί το άλλο πρόσωπο. Το σεξ είναι παθιασμένο, κι αποτελεί βασικό λόγο που θέλει ο ένας να βρίσκεται στη ζωή του άλλου. Η σχέση τους, αν κρατήσει για εύλογο χρονικό διάστημα μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι βαθύτερο.
Υδροχόος με Αιγόκερο
Θεωρητικά αποτελούν εντελώς αταίριαστα ζώδια. Ακριβώς επειδή και οι δύο διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, όλα όσα πρόκειται να ζήσουν μαζί θα είναι «στο κόκκινο». Η βαρεμάρα δεν θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημά τους.
Κριός με Λέων
Σχέση και σεξ «μπουρλότο»! Για να «ανάψουν τα αίματα» δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια. συμβαίνει αυθόρμητα. Επειδή όμως είναι απόλυτοι και οι δύο στα «θέλω» τους, δεν τους φτάνει μόνο το απόλυτο πάθος, θέλουν και την απόλυτη αγάπη. Αν αντιληφθούν ότι σε αυτή τη σχέση δεν πρόκειται να την ζήσουν, θα τα διαλύσουν όλα.
Τοξότης με Παρθένο
Και σε αυτή την περίπτωση, θεωρητικά τουλάχιστον, πρόκειται για ένα από τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου. Αυτό όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για αυτούς.Ο Τοξότης είναι το κυρίαρχο μέλος της σχέσης, ενώ ο Παρθένος έχει πανικοβληθεί από το απρόβλεπτο της όλης κατάστασης. Η σχέση τους όμως χαρακτηρίζεται από ερωτισμό και αυτό είναι ζωτικής σημασίας και για τους δύο.
Ταύρος με Ιχθύς
Μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων χαρακτηρίζεται σίγουρα από τρυφερότητα, πάθος,και έρωτα. Η δυσπιστία και η γενική έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στον κόσμο είναι χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν, κι αυτά αποτελούν και λόγους που είναι σε θέση να τους χωρίσουν εύκολα. Αν δεν γίνει αυτό τότε η hot σχέση τους μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και ουσιαστικό.
Πηγή: neolaia.gr, teens.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες