Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ένα πάρτυ …αφρού στην καρδιά του Βοτανικού!



parti-afrou-stin-athina-body-image-1431931657
Δεν ξέρω για σας, αλλά όλα τα γνήσια παιδιά της ηλεκτρονικής μουσικής ζούμε με έναν απώτερο στόχο: να επισκεφθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας –όσο πιο νέοι τόσο το καλύτερο- τη Μέκκα της ηλεκτρονικής μουσικής.
Για κάποιους, τους πιο old-school, αυτή είναι η Ibiza. Ενώ άλλοι, που γνώρισαν την house μουσική στα 00′s, ζουν για ένα «προσκύνημα» στην Tomorrowland. Μέχρι να πραγματοποιηθούν αυτοί οι πόθοι αποφάσισα να μουσκέψω στο «Let’s Get Foam Party».
Φωτογραφίες Παναγιώτης Μαΐδης, Κείμενο: Παύλος Τουμπέκης
Ένα τέτοιο πάρτι έγινε την περασμένη Παρασκευή, στο AREA 19, μία αχανή αποθήκη, κάπου στον Βοτανικό. Νέοι, μεταξύ 18-25 ετών, με χαλαρό ντύσιμο ή ακόμα και μαγιό, ξεκίνησαν να γεμίζουν την αποθήκη γύρω στα μεσάνυχτα. Εκείνη την ώρα, ο Αργύρης και ο Κώστας από το Say What Crew, που διοργανώνουν αυτά τα πάρτι, υποδέχονταν στα backstage τους Slander, από το Λος Άντζελες, οι οποίοι ήταν οι βασικοί DJs της βραδιάς.
Ενώ οι Slander απολάμβαναν την ελληνική φιλοξενία και ζεσταίνονταν με λίγη –ρωσική- βότκα, ο Αργύρης και ο Κώστας ετοιμάζονταν πυρετωδώς. Το κανόνι, που σε λίγη ώρα θα μετέτρεπε το πάρτι σε ένα τεράστιο αφρόλουτρο, ήταν έτοιμο. Βαρέλια με σαπουνάδα, λάστιχα νερού και νεροπίστολα άρχισαν να επιστρατεύονται, την ώρα που ο κόσμος άρχισε να μπαίνει στην «πρώτη γραμμή».

Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο DJ που είχε αναλάβει το μουσικό «ζέσταμα», ζήτησε από τον κόσμο να κάνει λίγη φασαρία, καθώς το κανόνι ήταν έτοιμο να «πυρπολήσει» τα 1.000 και πλέον άτομα που είχαν έρθει για να συμμετάσχουν στο πιο μαζικό αφρόλουτρο της ζωής τους.
3, 2, 1 και τα πρώτα πυρά αφρού άρχισαν πέφτουν κατά ριπάς.

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Από εκείνη την ώρα και μετά, έβλεπες στα μάτια όλων μια ανεξήγητη διάθεση να γίνουν μούσκεμα. Δίχως υπερβολές, προσπαθούσαν να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πηγή του αφρού, λες και ο πιο μπουγελωμένος τύπος της βραδιάς θα κέρδιζε κάποιο έπαθλο.
Όταν οι Slander ανέλαβαν δράση στα decks, το πράγμα ξέφυγε. Πλέον, είχαν μπει στο παιχνίδι κάθε είδους μέσα κατάβρεξης. Νερόμπομπες, μπουκάλια, νεροπίστολα, μέχρι και μπίρες. Η δράση είχε μεταφερθεί και στα backstage, όπου διοργανωτές, DJs, φωτογράφοι –κι εγώ μαζί- είχαμε γίνει μέρος ενός ατελείωτου μπουγελώματος, σαν σε τελευταία μέρα σχολικού έτους.

Το ξημέρωμα του Σαββάτου, μας βρήκε να προσπαθούμε να στεγνώσουμε ό,τι κομμάτι υφάσματος υπήρχε πάνω μας. Μετά το τέλος του DJ set, αναχωρήσαμε από το AREA 19, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε, αφού τα «πατούμενα» όλων μας είχαν, κυριολεκτικά, βυθιστεί στους αφρούς.

Ακολουθήστε το VICE στο TwitterFacebook και Instagram.













Πηγή: vice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες