Tζένη Μπαλατσινού: 9 μήνες ζευγάρι με τον Ανδρέα ΠαππάΩς κεραυνός εν αιθρία έπεσε την περασμένη εβδομάδα η είδηση της νέας σχέσης της Τζένης Μπαλατσινού, μετά από δημοσίευση φωτογραφιών που την απεικόνιζαν σε τρυφερές στιγμές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο.
Σωρεία πληροφοριών είδαν το φως της δημοσιότητας σε ελάχιστες μέρες. Το Hello! έρχεται σήμερα μ’ ένα εκτενές ρεπορτάζ να φωτίσει το προφίλ του συντρόφου της παρουσιάστριας, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη της, Αμαλία, προκειμένου να τακτοποιήσει την εγγραφή της στο Πανεπιστήμιο του Berkeley.
© Παρέχεται από: myself.gr Tζένη Μπαλατσινού: 9 μήνες ζευγάρι με τον Ανδρέα Παππά O 35χρονος Ανδρέας Παππάς, λοιπόν, προέρχεται από μια αστική οικογένεια χαμηλών τόνων, η οποία δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Καβάλα. Ο Ανδρέας υπήρξε άριστος παίκτης του τένις –κοινό σημείο με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία υπήρξε δεινή τενίστρια– φοίτησε στο κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στη Βοστόνη, σπουδάζοντας Οικονομικά και Marketing. Με την επιστροφή του συνεργάστηκε με την εταιρεία Θερμοπλαστική, που έχει έδρα στην Καβάλα, και κατόπιν δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία. Η ζωή του μοιραζόταν μεταξύ Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Ισραήλ, αλλά εδώ κι ένα χρόνο έχει αποκτήσει δική του στέγη στην Αθήνα. Αυτό, μάλιστα, συνέβη πριν από τη γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού, στις αρχές Ιανουαρίου του 2015, στη Θεσσαλονίκη, μέσω κοινών φίλων. Ο Ανδρέας ερωτεύτηκε την γοητευτική Τζένη από τα πρώτα λεπτά, ενώ κι εκείνη δεν έμεινε αδιάφορη στο διακριτικό και ευγενικό φλερτ του. Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις τους ήταν φανερή η χημεία ανάμεσά τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εδώ και εννέα μήνες η διακριτικότητα των κινήσεων της Τζένης Μπαλατσινού προστάτευσε τη σχέση τους. Μαζί έκαναν εξόδους στην Αθήνα, αλλά και ταξίδια εκτός Ελλάδος. Ωστόσο, το μυστικό τους προδόθηκε στην Πάτμο, το νησί της παρουσιάστριας, το οποίο λατρεύει και επισκέπτεται κάθε χρόνο. Από το στενό τους περιβάλλον μάθαμε ότι η δημοσίευση των φωτογραφιών τούς ξάφνιασε, ωστόσο δεν έχουν κάτι να κρύψουν, χωρίς από την άλλη να θέλουν να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της στο Σαν Φρανσίσκο, η Τζένη Μπαλατσινού αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά φιλοσοφία μου είναι να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να προβώ σε αναλύσεις, επιβεβαιώσεις και αναιρέσεις. Θα κρατήσω την προσωπική μου ζωή για μένα...».