Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

16 τζιχαντιστές που κόλλησαν HIV (AIDS) από σκλάβες διατάχθηκαν να ανατιναχτούν!


16 τζιχαντιστές που κόλλησαν HIV (AIDS) από σκλάβες διατάχθηκαν να ανατιναχτούν!
Τουλάχιστον 16 τζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος που βρέθηκαν θετικοί στον HIV (τον ιό που προκαλεί το AIDS) διατάχθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας.
Οι 16 τζιχαντιστές κόλλησαν τον HIV από δύο Μαροκινές ερωτικές σκλάβες, με τις οποίες συνευρέθηκαν δίχως προφυλάξεις.

Οι «μολυσμένοι» τζιχαντιστές είναι στην πλειονότητά τους ξένοι εθελοντές. Μέχρι να ανατιναχτούν σε κάποιο χαράκωμα, έχουν μπει σε καραντίνα σε νοσοκομείο που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Αλ Μαγιαντίν (Al Mayadeen) στην ανατολική Συρία.
Σε ό,τι αφορά τις δύο Μαροκινές που κόλλησαν με HIV τα… παλικάρια του «χαλιφάτου», δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το έσκασαν στην Τουρκία για να μην εκτελεστούν από το Ισλαμικό Κράτος.
Σε άλλο περιστατικό, το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε τον Ιούνιο έναν τζιχαντιστή από την Ινδονησία, φορέα του HIV, επειδή έδωσε αίμα με το οποίο «μόλυνε» έναν Αιγύπτιο συμμαχητή του και προηγουμένως είχε κολλήσει με τον ιό τη δεκαπεντάχρονη Γιαζίντι σκλάβα του.
Από την άτυχη δεκαπεντάχρονη Γιαζίντι κόλλησαν HIV και δύο Σαουδάραβες τζιχαντιστές που τη βίασαν.
Ο Ινδονήσιος που κόλλησε με HIV τη Γιαζίντι και τον Αιγύπτιο, όπως αποκαλύφθηκε, γνώριζε ότι ήταν φορέας από τον Σεπτέμβριο του 2013, πριν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.
Από ό,τι μεταδίδουν τοπικές πηγές, η ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους έχει πανικοβληθεί από την έξαρση των κρουσμάτων και έχει διατάξει να γίνουν αιματολογικές εξετάσεις σε όλους τους τζιχαντιστές.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες