Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Σε κόκκινο συναγερμό Ρωσικά και Συριακά μαχητικά

Su35 event skin 1
Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται πλέον τα ρωσικά και τα συριακά μαχητικά στην Συρία.

Μόσχα και Δαμασκός, έδωσαν εντολή, για κατάρριψη οποιουδήποτε αεροσκάφοuς επιχειρήσει να διεισδύσει στον συριακό εναέριο χώρο.
Σήμερα σχηματισμός 10 τουρκικών F-16 πέταξε στα σύνορα με τη Συρία, τα οποία επιτηρούσαν την περιοχή των τουρκικών βομβαρδισμών βόρεια του Αζάζ. Το γεγονός ήταν αρκετό για να κάνει τη Μόσχα και τη Δαμασκό να θέσουν τις δυνάμεις τους σε κόκκινο συναγερμό.

tweet red alarm

Οι εντολές αφορούν είτε τουρκικά, είτε σαουδαραβικά μαχητικά τα οποία θα θελήσουν να κτυπήσουν στόχους των Κούρδων βόρεια από το Χαλέπι.
Όπως αναφέρει το Reuters η συριακή κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι στο κομβόι των 12 οχημάτων που μπήκε σήμερα στην Συρία  από τουρκικό έδαφος, βρίσκονται τουρκικές ειδικές δυνάμεις.

«Η συριακή κυβέρνηση υποστηρίζει πως τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται ανάμεσα στους 100 ενόπλους που μπήκαν στην Συρία το Σάββατο, με 12 οχήματα οπλισμένα με βαρέα όπλα, σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια ενίσχυσης των ισλαμιστών, που μάχονται τη συριακή κυβέρνηση. Η συνεχιζόμενη ενίσχυση με πυρομαχικά και όπλα γίνεται μέσω του συνοριακού περάσματος Bab al-Salama στην περιοχή του Αζαζ» καταλήγει στην ανταπόκρισή του το Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες