Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Μπρους Γουίλις στα 61: Πολύ σκληρός για να τον αφήσει ήσυχο το ωραίο φύλο

Ο Μπρους Γουίλις έχει αδυναμία στις ωραίες γυναίκες και το έχει αποδείξει. Ακόμα και σήμερα, στα 61 του χρόνια, δεν σταματά να περιτριγυρίζεται από καλλονές.

Τις περασμένες μέρες, βρέθηκε στο Μαϊάμι, για να παίξει σε διαφήμιση και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες πέρασε άσχημα... Αστειευόμαστε φυσικά αφού όπως μπορούμε να δούμε στα στιγμιότυπα, πανέμορφες παρουσίες δεν σταμάτησαν να βρίσκονται δίπλα του, διεκδικώντας λίγο χρόνο μαζί του, ένα άγγιγμα και ένα φιλί.

Ο καρδιοκατακτητής συνεχίζει ακάθεκτος στα 61 του

Η λίστα των συζύγων, συντρόφων, ειδυλλίων και φλερτ του «σκληρού του σινεμά» είναι πραγματικά ατέλειωτη! Στα 61 του, ο Μπρους Γουίλις έχει απολαύσει τη συντροφιά πολλών όμορφων γυναικών, και φυσικά έχει τη φήμη του καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ.
Αν και πέρασε πολλά χρόνια δίπλα στην πρώτη του γυναίκα Ντέμι Μουρ, με την οποία έχει 3 παιδιά και από το 2009 έχει παντρευτεί τη δεύτερη σύζυγό του, την 37χρονη Έμα Χέμινγκ με την οποία έχει 2 παιδιά δεν έπαψε ποτέ να κρύβει το πάθος του για τις γυναίκες. Ακόμα και τα παιδιά του είναι όλα κορίτσια!
Αλλά και οι γυναίκες κάτι παθαίνουν ότι βρίσκονται δίπλα του.




Η 37χρονη σύζυγός του πάντως, η οποία βρέθηκε εκεί στα γυρίσματα, φαίνεται ιδιαίτερα ψύχραιμη.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες