Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Το ψηφιδωτό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ...

Το ψηφιδωτό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι «σταυρώθηκαν» αλλά έφυγαν και ποιοι εξελέγησαν με λίστα
 Ποιοι «σταυρώθηκαν» αλλά έφυγαν και ποιοι εξελέγησαν με λίστα...
Τον Σεπτέμβριο του 2015 οι εκλογές διεξήχθησαν με λίστα με τους βουλευτές να μην έχουν ανάγκη τον σταυρό των πολιτών αλλά την καλή θέση στο ψηφοδέλτιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετρούσε...
μεγάλες απώλειες λόγω της αποχώρησης της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με αποτέλεσμα τα ψηφοδέλτια να συμπληρώσουν αρκετοί βουλευτές που δεν επιλέχθηκαν με σταυρό από το εκλογικό σώμα. 

Συνολικά από τον ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν οι εξής βουλευτές: Λαφαζάνης Παναγιώτης, Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία(Λίτσα), Γαϊτάνη Ιωάννα, Δελημήτρος Κωνσταντίνος,  Διαμαντόπουλος Ευάγγελος, Ζάννας Ζήσης, Ζερδελής Ιωάννης, Ήσυχος Κωνσταντίνος-Ηρακλής, Ιωαννίδης Ηλίας, Κριτσωτάκης Μιχαήλ, Κυρίτση Αγλαΐα, Κώτσιας Θωμάς, Λαπαβίτσας Κωνσταντίνος  Λεουτσάκος Ευστάθιος (Στάθης)  Μακρή Ραχήλ  Ουζουνίδου Ευγενία Πετράκος Αθανάσιος Σαμοΐλης Στέφανος   Σκούμας Αθανάσιος Σταθάς Ιωάννης Στρατούλης Δημήτρης Τσανάκα Αλεξάνδρα   Χαραλαμπίδου Δέσποινα  Ψαρρέα Ελένη Κυριακάκης Βασίλειος. 

Στη θέση των Στρατούλη, Ήσυχου, Χουντή και Βαρουφάκη εξελέγησαν οι Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Γιάννης Θεωνάς, Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Τσιρώνης, στη Β Αθήνας. 

Στην Α Πειραιώς στη θέση του Στάθη Λεουτσάκου εξελέγησαν οι Δουζίνας Κωνσταντίνος και Γεννιά Γεωργία. Στη Β Πειραιώς στη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξελέγη ο Δημήτρης Βίτσας που μετακόμισε από τη Β Αθήνας. Στην περιφέρεια Αττικής στη θέση του Αλέξη Μητρόπουλου εξελέγη με λίστα ο Αριστείδης Μπαλτάς, στην Αργολίδα στη θέση του Δημήτρη Κοδέλα εξελέγη ο Ιωάννης Γκιόλας, ενώ στην Αρκαδία στη θέση του Ζαχαρία Κώστα εξελέγη ο Γιώργος Παπαηλιού. 

Στην Αχαΐα αποχώρησαν οι Χατζηλάμπρου και Κανελλοπούλου και τη θέση ους πήραν οι Σπαρτίνος, Ριζούλης ενώ στη θέση του Κώστα Λαπαβίτσα στην Ημαθία εξελέγη ο Χρήστος Αντωνίου. Στο Ηράκλειο της Κρήτης στη θέση του κ. Κριτσιωτάκη εξελέγη ο κ. Ηγουμενίδης. 

Στην Α Θεσσαλονίκης αποχώρησαν οι  Δέσποινα Χαραλαμπίδου,Βούλα Τεκτονίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη. και τη θέση τους πήραν οι Παρασκευόπουλος Νικόλαος,  Μπόλαρης Μάρκος, ενώ στη Β Θεσσαλονίκης τη θέση τη Λίτσας Αμανατίδου πήρε ο Δημήτρης Μάρδας. 

Στην Καστοριά στη θέση του Ευάγγελου Διαμαντόπουλου πήρε  η Τελιγιορίδου Ολυμπία, ενώ στην Κέρκυρα στη θέση του κ. Σαμοίλη εξελέγη ο Κωνσταντίνος Παυλίδης.  

Στην Κοζάνη στη θέση των Ραχήλ Μακρή και Ουζουνίδου Ευγενια μπήκαν οι: ΄Μουμουλίδης Δημ.Θεοφύλακτος Ιωάννης και Ντζιμάνης Γεωργιος ενώ στο Λασίθι τη θέση του κ. Δερμιτζάκη πήρε ο Μανώλης Θραψανιώτης. Στη Μεσσηνία ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια έδρα ενώ αποχώρησαν οι  Θανάσης Πετράκος,  Ελένη Ψαρρέα και Πέτρος Κωνσταντινέας και τις έδρες κατέλαβαν ο Γιώργος Κατρούγκαλος και Πέτρος Κωνσταντινέας.  

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες