Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Άρχισαν τα όργανα: Καταλήψεις και επεισόδια σε ομιλίες Σκουρλέτη-Φίλη



Άρχισαν τα όργανα: Καταλήψεις και επεισόδια σε ομιλίες Σκουρλέτη-Φίλη - Κεντρική Εικόνα
Τον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λoυίζα») στο Βύρωνα, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο Πάνος Σκουρλέτης, κατέλαβε ομάδα αντιεξουσιαστών, ενώ στην Καλλιθέα, σε εκδήλωση όπου επρόκειτο να μιλήσει ο Νίκος Φίλης, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και εκπαιδευτικών.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση στον Βύρωνα με ομιλητή τον υπουργό Περιβάλλοντος ακυρώθηκε, ενώ σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.
Την ίδια ώρα, στην Καλλιθέα, σε εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό Παιδείας, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με εκπαιδευτικούς από την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σημείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Σκοπός τους, να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης και για τις αποφάσεις της στον χώρο της Παιδείας.
Το κλίμα παρέμεινε τεταμένο για αρκετή ώρα, καθώς οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του κ. Φίλη και η εκδήλωση ξεκίνησε τελικά λίγο μετά τις 19.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες