Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Άργος: Κουκουλοφόροι λήστεψαν επιχειρηματία - Του είχαν στήσει ενέδρα, πέταξαν σε γκρεμό το αυτοκίνητό του [φωτο]



argolida lhsteia 27-6-2016Επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα εμπορίας και συσκευασίας κρεάτων στο Άργος έπεσε θύμα ληστρικής ενέδρας με δράστες τέσσερις κουκουλοφόρους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές περίμεναν έξω από το σπίτι του από τον επιχειρηματία. Μόλις τον είδαν να βγαίνει το σπίτι του τον έβαλαν πάλι μέσα και...

ακινητοποίησαν αυτόν και την γυναίκα του.
Οι δράστες στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι,  άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό - υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ - και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του επιχειρηματία,  το οποίο λίγο αργότερα βρέθηκε σε γκρεμό κοντινής περιοχής. 
Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών οι οποίοι αφού έριξαν στο γκρεμό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτόκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Σε σχετικό ρεπορτάζ το argolikeseidhseis αναφέρει για την υπόθεση α εξής:
Εκτεταμένες είναι οι αναζητήσεις από την αστυνομία για την σύλληψη των δραστών της ληστείας που έγινε σημερα το πρωί 27 Ιουνίου στο σπίτι πολύ γνωστού επιχειρηματία που ασχολείται με το εμπόριο κρέατος στο Άργος.
argolida lhsteia2 27-6-2016
Αυτή τη στιγμή μπλόκα της αστυνομίας έχουν στηθεί σε πολλά κομβικά σημεία της περιοχής του Άργους και όχι μόνο.
argolida lhsteia3 27-6-2016
Επίσης οι αστυνομία με την βοήθεια γερανού ανέσυρε το αυτοκίνητο που οι δράστες έριξαν σε γκρεμό κοντά στα Σταθέικα στο αεροδρόμιο Άργους και κάνουν εξονυχιστικές έρευνες στο εσωτερικό του για αποτυπώματα και για να συλλέξουν δείγματα DNA.
Μια πληροφορία που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρει πως οι ληστές περίμεναν το πρωί τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του και την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητο του (η επιχειρηση του είναι ακριβώς απέναντι από την οικία του) τον οδήγησαν και πάλι στο εσωτερικό του σπιτιού όπου ακινητοποίησαν τον ίδιο και την σύζυγο του.
Για τις αστυνομικές αρχές ειναι προφανές πως οι δράστες είχαν πληροφορίες για τις κινήσεις του επιχειρηματία αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του.
directNEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες