Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016


The Walking Dead: Η έναρξη της 7ης σεζόν θα είναι φρικτή και γραφική


The Walking Dead: Η έναρξη της 7ης σεζόν θα είναι φρικτή και γραφική - Κεντρική Εικόνα
Η 7η σεζόν του «The Walking Dead» έρχεται στις 23 Οκτωβρίου, έπειτα από έξι μήνες αναμονής και ένας από τους πρωταγωνιστές τονίζει πως μετά το πρώτο επεισόδιο πολλοί φανς θα ήθελαν να περιμένουν περισσότερο.

Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς έχουν δηλώσει ότι η αναμονή αξίζει και με το παραπάνω, όμως ο Jesus (Tom Payne) ανέφερε στο Express.co.uk ότι για αρκετούς θα είναι δύσκολο να δουν το πρώτο επεισόδιο.
«Η έναρξη της επόμενης σεζόν είναι εξαιρετικά σκληρή, αρκετά φρικτή και γραφική. Όμως έιναι έτσι για να σε προετοιμάσει για όλη τη διάρκεια της σεζόν και παρουσιάζει τον χαρακτήρα του Negan, που είναι ένας τρομερά απαίσιος άρθρωπος και είναι ικανός για όλα. Πιστεύω ότι θα μπορούσε η έναρξη να ήταν στο τελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν, όμως πιστεύω ότι είναι μία εξαιρετική αρχή».

Ο Tom Payne συνέχισε λέγοντας: «Πολλοί εύχονται να ήξεραν απο τώρα ποιος πεθαίνει από τα χέρια -ή καλύτερα το ρόπαλο του Negan-, αλλά μετα το πρώτο επεισόδιο, θα εύχονται να μην το είχαν δει, καθώς ειναι πάρα πολύ βίαιο και μπορεί να "χαλάσει" αρκετούς»
Από τις παραπάνω δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς οτι αν οι φαν μισούν από τώρα τον νέο κακό της σειράς, μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της 7ης σεζόν, αναμένεται να περιμένουν για τη στιγμή που θα πεθάνει ο ίδιος.
Έπειτα, ο Payne έδωσε μερικά στοιχεία για τον χαρακτήρα του, τονίζοντας ότι ο ήρεμος Jesus θα γίνει μέλος ζωτικής σημασίας στην ομάδα του Rick, και θα παρουσιαστούν οι δεξιότητές του.
Η 7η σεζόν του «The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες