Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Σοκαρίστηκε η Φώφη...

Η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα διαφθοράς και διαπολοκής άφησε βαθύτατα προβληματισμένη, ενοχλημένη και σοκαρισμένη, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Όπως...
εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, αυτό που τη σόκαρε «ήταν το μίσος που έσταζε από κάθε λέξη του πρωθυπουργού», ενώ άφησε αιχμές και για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «από τη μεριά του νομίζει ότι μπορεί να επιταχύνει με αυτόν τον τρόπο το να γίνει πρωθυπουργός.

«Εγώ έχω πει πάρα πολλές φορές, ότι το "φύγε εσύ, έλα εσύ" δεν οδηγεί σε λύση για τα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας», τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μείζον ζήτημα για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι η αδυναμία συννενόησης των πολιτικών δυνάμεων καθώς, όπως είπε, «ο πρωθυπουργός επέλεξε να κόψει κάθε περιθώριο συνεννόησης και συζήτησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Επιλέγει την πόλωση και την απομόνωση, μπας και καταφέρει να κρατηθεί λίγο παραπάνω πρωθυπουργός σε αυτήν τη χώρα. Διαλύει και καταστρέφει ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην περίοδο της Μεταπολίτευσης στην Ελλάδα».

Σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και τη κριτική που της άσκησες ο πρωθυπουργός, η κ. Γεννηματά απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να κρύψει τίποτα και δεν θα υπερασπιστεί κανέναν εάν αποδειχθεί ότι έχει ζημιώσει το δημόσιο συμφέρον. Αλλά δεν μπορεί κανείς να συκοφαντεί, πριν η δικαιοσύνη αποφανθεί...nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες