Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ο Διεθνής Συνασπισμός κατέστρεψε 168 βυτιοφόρα του ISIS με κλεμμένο πετρέλαιο

Ο Διεθνής Συνασπισμός κατέστρεψε 168 βυτιοφόρα του ISIS με κλεμμένο πετρέλαιο
Ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε την Πέμπτη ένα στόλο από 168 βυτιοφόρα που μετέφεραν λαθραίο πετρέλαιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κοντά στην πόλη Παλμύρα της Συρίας.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Τζον Ντόριαν, εκπρόσωπο του Διεθνούς Συνασπισμού, «ο Συνασπισμός συνεχίζει να καταδιώκει δυναμικά με αεροπορικό πόλεμο τις πηγές εσόδων του ISIS».
Ενδιαφέρουσα δήλωση και «μπράβο» τους που τα κατέστρεψαν, δεν μας είπαν όμως που πήγαιναν αυτά τα 168 βυτιοφόρα γεμάτα πετρέλαιο.
Δεν «κάθονταν» μέσα στην έρημο και απλά «γεννούσαν» χρήματα. Σε κάποιους έπρεπε να παραδώσουν το φορτίο τους.
Μέχρι στιγμής υπενθυμίζουμε ότι έχει αποδειχτεί πως το κλεμμένο συριακό πετρέλαιο, που λαθραία εξάγει το Ισλαμικό Κράτος, κατέληγε στην Τουρκία και τα κέρδη στις τσέπες της οικογένειας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Άρα έχει σημασία να μας λένε και που πήγαινε το πετρέλαιο.
Σύμφωνα με τον Τζον Ντόριαν η αεροπορική επιδρομή προκάλεσε οικονομική ζημιά στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ύψους 2 εκ. δολαρίων.
Εάν μας έλεγαν και ποιος θα «έσκαγε» 2 εκ. δολάρια, μετρητά προφανώς, στο Ισλαμικό Κράτος για να παραλάβει το πετρέλαιο θα συνέβαλαν τα μέγιστα στην ενημέρωση της κοινής γνώμης. Διότι δεν πιστεύουμε ότι αγνοούν το όνομα του παραλήπτη του φορτίου.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες