16142689_1264271780287462_8140151840806186483_n
Στρατιωτικά μεταγωγικά αεροπλάνα « Ilyushin » κατόρθωσαν να κάνουν επιτυχείς ρίψεις πυρομαχικών και τροφίμων όσο και καυσίμων στην πόλη της Deir ez-Zor και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στις 1:20 το μεσημέρι της Πέμπτης ησυχία επικρατούσε στα μέτωπα της Deir ez-Zor και δεν υπήρχαν αλλαγές στο χάρτη ελέγχου αλλά και ούτε πρόοδος των τρομοκρατών της Daesh.Και οι δύο πλευρές προετοιμάζονται για την επόμενη μάχη
Συνεχίζονταν ωστόσο νωρίτερα οι  συρορωσικές αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων των τρομοκρατών στη ζώνη των κοιμητηρίων, στα περίχωρα του αεροδρομίου και στο όρος al-Tharda.
Στις μάχες με την Daesh στην πόλη Al-Muhasan στην επαρχία της Deir Ezzor o στρατός σκότωσε 450 τρομοκράτες σύμφωνα με κάποιες αναφορές.
Nωρίτερα σήμερα η συριακή αεροπορία επέδραμε κατά διοικητηρίων και συγκεντρώσεις τζιχαντιστών  στη ζώνη Maqaber και στην περιφέρια του αεροδρομίου της  Deir Ezzor και στο χωριό Begheiliya.
Στρατός και αεροπορία κατέστρεψαν πολλά κρησφύγετα  και επανδρωμένα οχήματα της «Daech».
Ο ανταποκριτής του SANA διέψευσε τα νέα που διακινούν οι της  «Daech» ότι ελέγχουν το κτίριο του πανεπιστημίου Furat,αυτό της Φιλολογίας, της Γεωπονικής και τις φοιτητικές εστίες στην Deir Ezzor.
dimpenews.com