Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

O στρατός απελευθέρωσε από την ΙSIS πολλά χωριά γύρω από το al Bab……


O συριακός στρατός όχι μόνο πλησιάζει τα συροτουρκικά σύνορα αλλά προσεγγίζει και το συριακό έδαφος που κατέχουν  »αντάρτες » υποστηριζόμενοι από την ΄Αγκυρα’.Ο στρατός συνεχίζει την προέλαση του στην ανατολική περιφέρεια Χαλεπίου.

Ο στρατός και οι σύμμαχοί του απελευθέρωσαν τη Δευτέρα Rasm Al-Alam, Till al-Madiuna, Khan Hufrah και Diraiya. O στρατός  είναι σε θέση να ελευθερώσει και το χωριό  Um Mayal στην ανατολική περιφέρεια του Χαλεπίου μετά από βίαιες μάχες κατά της  ISIS. Την Κυριακή απελευθέρωσαν από την Daesh πολλά χωριά στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Χαλεπίου  και προσεγγίζουν το έδαφος που κατέχουν οι  »αντάρτες » που υποστηρίζει η Τουρκία.
Tην Κυριακή ο στρατός και οι σύμμαχοί του ανέκτησαν τα χωριά  Sora, Moran, Surja al-Saghira και Surja al-Kabira, που βρίσκονται γύρω στα  16km ΝΔ της al-Bab.
Οι  »αντάρτες » υποστηριζόμενοι από τουρκικά εροσκάφη τεθωρακισμένα και ειδικές δυνάμεις αποπειρώνται να κατακτήσουν τη συριακή πόλη al-Bab που ελέγχει η ISIS.
Η συριακή αεροπορία έπληξε στόχους των τρομοκρατών στην πόλη της αλ Bab και στα περίχωρά της.
Φιλοκυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο στρατός ετοιμάζεται να κάνει στρατιωτική επιχείρηση για ν΄απελευθερώσει την πόλη της αλ Bab.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες