Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Έλεγχος της Επιθεώρησης Εργασίας στον «Μουστάκα»...


Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας προχώρησε σε έλεγχο στο κατάστημα του «Μουστάκα» στο River West του Αιγάλεω μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει από τις...
«οδηγίες» της επιχείρησης προς τους εργαζόμενους. Εντοπίστηκαν 3 εργαζόμενοι να δουλεύουν εκτός ωραρίου και θα επιβληθεί πρόστιμο τις επόμενες ημέρες.

Όπως ανέφεραν οι συγκεκριμένες «οδηγίες» που είχαν αναρτηθεί σε πίνακα ανακοινώσεων, οι εργαζόμενοι θα πρέπει «να δουλεύουν πολύ και να μιλάνε λίγο», καθώς «ένα σταθερό εισόδημα είναι καλύτερο από το τίποτα ή το ταμείο ανεργίας».


Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, το Σώμα Επιθεώρησης (ΣΕΠΕ) Εργασίας προχώρησε σε έλεγχο στο κατάστημα, τον δεύτερο μέσα σε διάστημα μερικών ημερών. Εντοπίστηκαν 3 εργαζόμενοι να δουλεύουν εκτός ωραρίου και θα επιβληθεί πρόστιμο τις επόμενες ημέρες. Αν και  ζητήθηκε από το ΣΕΠΕ, δεν δόθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του καταστήματος, και δόθηκε διορία μέχρι το κατάστημα να τον καταθέσει. Το κατάστημα αρνήθηκε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στο κατάστημα του Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες