Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Survivor: Αποχώρησε ο Χανταμπάκης και έμεινε στήλη άλατος! Δεν το πίστευε

Θέλουμε την προσοχή σας σε κάτι που γράψαμε στη διαρροή που κάναμε και που αποκαλύφθηκε ότι και σε αυτό πέσαμε μέσα και θα το καταλάβετε στη συνέχεια. Στη διαρροή που σας δώσαμε και μπορείτε να τη δείτε εδώ, σας είπαμε, ότι η διαφορά στις θετικές ψήφους μεταξύ του Αγγελόπουλου του Χρανιώτη και του Χανταμπάκη ήταν χαοτικήΣυγκεκριμένα, ο Χανταμπάκης, πήρε ένα απίστευτα χαμηλό ποσοστό στις θετικές ψήφους, κάτω του 3%. Αυτό φανέρωνε την απίστευτη αγάπη από την μια μεριά του κόσμου στον Αγγελόπουλο, αλλά από την άλλη μεριά φανέρωνε την πραγματικά φοβερή αντιπάθεια του κόσμου στον Στέλιο Χανταμπάκη! Αυτό το μένος εκφράστηκε στην ψηφοφορία αλλά εκφράστηκε και στα social media με φραστικές επιθέσεις και απειλές.

Για αυτόν το λόγο θα δείτε στο δεύτερο βίντεο που σας βάζουμε, τον Τανιμανίδη για πρώτη φορά να λέει πως ότι γίνεται στο Survivor, μένει στο Survivor. Δείτε λοιπόν, στα δύο βίντεο στο youweekly.gr, το πρώτο βίντεο με την ανακοίνωση της αποχώρησης και την κατάρρευση ιδιαιτέρως της Λάουρας και της Ευρυδίκης και στο δεύτερο τις πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη αλλά και αυτά που είπε ο Τανιμανίδης!
Εμείς στο youweekly.gr, θα θέλαμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο το μεγάλο μας ευχαριστώ για την τεράστια στήριξη και εμπιστοσύνη που μας έδειξαν σήμερα.
Δείτε τα βίντεο:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες