Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Μόνο στην «Α»: Μόλις τα έφτιαξαν και τη χώρισε εξαιτίας της φιέστας του Θρύλου


Και πριν προλάβει καλά-καλά να γίνει γνωστή η είδηση του έρωτά τους, εκείνοι χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά. Μπορεί η σχέση τους να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τη
Ζοζεφίν και τον Λαουτάρο Ρινάλντι να δείχνουν φουλ ερωτευμένοι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως επήλθε ο χωρισμός.
Η αλήθεια είναι πως εδώ και ένα μήνα η τραγουδίστρια και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν ήταν όμως λίγοι εκείνοι που γνώριζαν ότι είναι μαζί, όπως οι κοντινοί της φίλοι αλλά και οι συμπαίκτες του. Το γεγονός όμως ότι εκείνη δέχτηκε να τραγουδήσει σε μία φιέστα του Ολυμπιακού προκάλεσε την οργή του Αργεντινού συντρόφου της, αφού δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που τον γιούχαραν άσχημα.
Σύμφωνα με αυτούς που ήταν παρόντες στο τελευταίο καφέ του ζευγαριού, η συζήτηση που είχαν έφτασε σε πολύ έντονο σημείο που τους οδήγησε στον οριστικό χωρισμό. Όσο και αν εκείνη προσπάθησε να του εξηγήσει ότι το έκανε στα πλαίσια της δουλειάς της και δεν μπορούσε να αρνηθεί, εκείνος ήταν ανένδοτος στο να το δεχτεί, ζητώντας της το τέλος. Κάτι που σύμφωνα με τις φήμες που έχουν διαρρεύσει δεν φαίνεται να της κόστισε και πολύ, αφού μερικές ημέρες μετά την είδαν να διασκεδάζει με τον πρώην της και εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ.


 .iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες