Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Όταν η Camila Monroe παίζει με τα κύματα

Η 19χρονη θετή κόρη του Al Pacino έχει προορισμό να τους τρελάνει όλους... [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Camila Monroe δεν είναι καθόλου άγνωστη στην αμερικάνικη show-biz. Εκτός από το ότι το 19χρονο σήμερα κορίτσι είναι θετή κόρη του διάσημου ηθοποιού
Al Pacino, από το γάμο του με την Lucila Polak, πασίγνωστη ηθοποιό της Αργεντινής, η φιλία της με την Vanessa Hudgens, αλλά και με άλλα celebrity παιδιά του Los Angeles, έχουν κάνει την Monroe να μη λείπει από κανένα λαϊκό περιοδικό ή site που σέβεται το κοινό του. Κατα τα άλλα, η Camila, από τα 14 της σχεδόν ασχολείται επαγγελματικά με το modeling, ποζάροντας κυρίως με μαγιό και εσώρουχα για εφηβικά fashion editorials.
Το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα της, καθώς συμμετείχε σε περισσότερες από 15 καμπάνιες εταιρειών, μεταξύ των οποίων και στις φωτογραφίσεις για την ετικέτα «PINK» της «Victoria’s Secret», ενώ έκανε και το πρώτο της μεγάλο εξώφυλλο, για την τουρκική έκδοση της «Vogue». Αν και η Monroe δεν κόβει την ανάσα με την ομορφιά της, είναι ένα ιδιαίτερα φωτογενές πλάσμα, με καταπληκτικό κορμί, αρκετά ψηλή, με ωραίο χαμόγελο ενώ το μεγάλο της προσόν είναι ότι ξέρει να στήνεται τέλεια μπροστά στο φωτογραφικό φακό.
Η Camila Monroe πρόσφατα φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια μαγιό της εταιρείας «Urban Outfitters» που απευθύνονται κυρίως στο μέσο καταναλωτικό κοινό των Ηνωμένων Πολιτειών, στις νεαρές πάντα ηλικίες. Ας απολαύσουμε κάποιες από τις φωτογραφίες:






































———————————tamtam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες