Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Παριζιάνα, μελαχρινή, σκανδαλωδώς ερωτική!

H 24χρονη Gabrielle Caunesil κόβει τις ανάσες με το αγαλματένιο της κορμί...

Η εταιρεία ρούχων, μαγιό και κοσμημάτων της 29χρονης Αμερικανίδας Amanda Thomas, η «Luv Aj», είναι μία από τις ταχέως εξελισσόμενες στις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλιστα η ίδια η Amanda ήταν το 2015 στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τους επιχειρηματίες κάτω των 30. Η Amanda ξεκίνησε από την ηλικία μόλις των
16 ετών και έχοντας την οικονομική άνεση από τους γονείς της, να φτιάξει τις πρώτες της δημιουργίες, τις οποίες πούλησε στη φίρμα Fred Segal. Αργότερα, έχοντας αποφοιτήσει από το  Otis College of Art and Design και με τη συνεργασία του Online περιοδικού Who What Wear άρχισε να σχεδιάζει τα πρώτα της ρούχα και κοσμήματα, τα οποία κατάφερε να φορεθούν από αστέρια της μόδας όπως οι Bella Hadid, Kylie Jenner, Emily Ratajkowski και Emma Roberts.
Την περασμένη εβδομάδα, η «Luv Aj» παρουσίασε τη νέα της καμπάνια για το καλοκαίρι και επέλεξε σαν πρωταγωνίστρια την 24χρονη Gabrielle Caunesil. Πρόκειται για μια Παραζιάνα με καταπληκτικό σώμα, κοντά στο 1,80 σε ύψος (1,77 για την ακρίβεια), που δηλώνει χορεύτρια, ηθοποιός και μοντέλο και που ξεκίνησε να ποζάρει επαγγελματικά όταν κάποιος ατζέντης πρακτορείου μοντέλων την ανακάλυψει να σερβίρει καφέδες σε μπιστρό της γαλλικής πρωτεύουσας για να βγάλει τα έξοδα των καλοκαιρινών της διακοπών. Πίσω από τη κάμερα, ο επίσης ταλαντούχος φωτογράφος Bryan Carr. Απολαύστε κάποιες από τις εικόνες της καμπάνιας!
























——————————————————————————————————-tamtam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες