Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

H Gisele, η JLo, η Candice και οι 12 πιο sexy μαμάδες του Πλανήτη!

Μικρές, μεγάλες, λολίτες, ντίβες, αιώνια κορίτσια, οι πιο όμορφες γυναίκες της Γης απολαμβάνουν όλες τις φάσεις της ζωής τους [50 EIKONEΣ]

Όταν μια πανέμορφη γυναίκα φέρνει στον κόσμο μια νέα ζωή αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνει πίσω της τον ερωτισμό και τη θηλυκότητα που έκαναν τα αρσενικά να τρέχουν μια ζωή από πίσω της. Από τα supermodels του πλανήτη ως τις pop stars και τα αστέρια του σινεμά που ανακαλύπτουν τη
μητρότητα, αυτά τα αιώνια θηλυκά, είναι ταγμένα από τη γέννηση τους στο να τρελαίνουν τους άντρες και τίποτα δεν το αλλάζει αυτό… Μικρές, μεγάλες, λολίτες, ντίβες, αιώνια κορίτσια, οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη δείχνουν να απολαμβάνουν όλες τις φάσεις της ζωής τους και κυρίως αυτή, ίσως την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ύπαρξης τους. Από την Adriana Lima ως την Gisele και από την Jennifer Lopez ως την Halle Berry, αυτές είναι οι 20+1 πιο sexy μαμάδες στη Γη! (προτάσεις καλοδεχούμενες…):
(Διαφωνώ εντελώς με το πρόλογο του διευθυντή του ηλεκτρονικού μας περιοδικού καθότι πιστεύω ότι η διαβόητη μητρότητα για μια οποιαδήποτε γυναίκα-πόσο μάλλον για μια ωραία γυναίκα-μόνο καταστρεπτικές επιπτώσεις έχει στον ταλαίπωρο πλανήτη αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι καταστροφικό. Εχει γεμίσει η Ελλάδα για παράδειγμα με νεαρές μητέρες στην περίοδο της κρίσης που τρέχουν πίσω από τα αλλάλάζοντα μικρά θηριάκια γεμάτες απόγνωση ωσάν να καταδιώκουν τον χαμένο τους ερωτισμό…Δείτε τη μαμά της φωτογραφίας για παράδειγμα και στοιχηματίστε πότε θα εγκαταλείψει αυτόν τον σύζυγο-πίθηκο)
Πασκουάλε, ο Γ΄





Alessandra Ambrosio
H 36χρονη σήμερα Alessandra Ambrosio, ένα από τα διάσημα και καλοπληρωμένα supermodels στον κόσμο σήμερα, έχει δύο υπέροχα πιτσιρίκια από τον -για 9 χρόνια σύντροφο της- Jamie Mazur, τον εκατομμυριούχο ιδρυτή της RE/DONE jeans. Η Anja Louise είναι 9 ετών και ο Noah Phoenix μόλις 5.




Shakira
Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της pop/latin μουσικής σχεδόν μια 15ετία τώρα, η 40χρονη Κολομβιανή Shakira Isabel Mebarak Ripoll έχει δύο υπέροχα πλάσματα από τη σχέση της με τον Ισπανό ποδοσφαιρστή της Μπαρτσελόνα, Gerard Piqué. Ο Milan είναι 4 ετών και ο Sasha μόλις 15 μηνών…





Adriana Lima
H εντυπωσιακή Βραζιλιάνα Adriana Lima, ένα από τα διασημότερα supermodels του πλανήτη, πήρε σχετικά πρόσφατα διαζύγιο από το γάμο της με τον Σέρβο παίκτη του NBA, Marko Jarić. Με τον μπασκεμπολίστα, η Lima απέκτησαν δύο παιδιά, την Valentina (8 ετών) και την Sienna (5 ετών).




Halle Berry
Μία από τις sexy γυναίκες του αμερικάνικου σινεμά, αν και στα 50 της πλέον, συνεχίζει να εντυπωσιάζει για το κορμί και τον ερωτισμό της. Η 50χρονη σήμερα Halle έχει δύο παιδιά, μια κόρη από το μοντέλο Gabriel Aubry και έναν γιο από τον ηυθοποιό -και πρώην της Kylie Minogue- Olivier Martinez.




Gisele Bundchen
Η 36χρονη σήμερα Βραζιλιάνα Gisele είναι ίσως το πιο διάσημο -από τα διάσημα- supermodels της τελευταίας 20ετίας και από το 2009 είναι παντρεμένη με τον πολύ γνωστό στις Ηνωμένες Πολιτείες παίκτης του ράγκμπι, Tom Brady. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ένα 8χρονο γιο και μια 5χρονη κόρη.




Jennifer Lopez
Η διάσημη σταρ του αμερικάνικου κινηματογράφου και τραγουδίστρια Jennifer Lopez, στα 47 της, συνεχίζει να συγκινεί με τους γυμνασμένους γοφούς της την υφήλιο. Η σέξι Αμερικανίδα με την Πορτορικάνικη καταγωγή έχει αποκτήσει δύο παιδιά από την 10ετή σχέση και γάμο της με τον Marc Antony, τα δίδυμα και 9 ετών σήμερα, Maximilian David και Emme Maribel.




Heidi Klum
Στα 43 της, η Γερμανοαμερκανίδα Heidi Klum έχει πργματοποιήσει ότι ονειρεύτηκε: Για δύο τουλάχιστον δεκαετίες υπήρξε το απόλυτο supermodel, έγινε παρουσιάστρια της τηλεόρασης και ηθοποιός, υπήρξε παραγωγός και τραγουδίστρια, ακόμα και συγγραφέας… Επιπλέον, έχει πέντε παιδιά, δυο-τρεις αρκετά «περίπλοκες» σχέσεις και γάμους (με τον Seal) στο ενεργητικό της, αρκετά εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς της και σήμερα, εκτός από το modeling στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη, εγκαινιάζοντας συνεχώς νέες συνεργασίες, είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας καθώς η εταιρεία με εσώρουχα και μαγιό που δημιούργησε σε συνεργασία με το Bendon Group πηγαίνει εξαιρετικά και της αποδίδει χρυσάφι.




Gwen Stefani
Τραγουδίστρια με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, fashion icon και επιτυχημένη επιχειρηματίας, η Gwen Stefani, στα 47 της πλέον, μεγακλώνει μόνη της τα τρία παιδιά που απέκτησε από την μακρόχρονη σχέση της με τον -επίσης τραγουδιστή- Gavin Rossdale. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002 αλλά πήρε ξεχωριστούς δρόμους 12 χρόνια αργότερα. Ο μεγαλύτερος γιος της, Kingston James McGregor, είναι 11 ετών, ο Zuma Nesta Rock 9 και ο Apollo Bowie Flynn μόλις τριων.




Miranda Kerr
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και επιτυχημένα supermodels της τελευταίας δεκαετίας, η 34χρονη Αυστραλέζα Miranda Kerr παντρεύτηκε το 2010 τον διάσημο γόη του κινηματογράφου Orlando Bloom και απέκτησαν μαζί ένα παιδί, τον -6χρονο σήμερα- Flynn Christopher. Το ζευγάρι πάντως δεν άντεξε πολύ μαζί και δύο χρόνια αργότερα πήραν διαφορετικούς δρόμους…





Doutzen Kroes
Λιγότερη γνωστή στη χώρα μας, αλλά τακτικό όνομα στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, η 32χρονη Ολλανδέζα Doutzen Kroes έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τη σχέση της με τον συμπατριώτη της DJ Sunnery James, τον 6χρονο Phyllon Joy και την μόλις 3 ετών Myllena Mae.





Candice Susan Swanepoel
H 28χρονη Νοτιοαφρικάνα Candice Swanepoel ήταν το 2012 στη 10η θέση της λίστας με τα πιο καλά αμειβόμενα κορίτσια του μόντελινγκ. Πολύ πρόσφατα, τον Οκτώβρη του 2016 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Anacã, τον καρπό του έρωτα της με τον Βραζιλιάνο Hermann Nicoli, επίσης μοντέλο, με τον οποίο είναι μαζί 11 σχεδόν χρόνια.





Behati Prinsloo
Μεγάλο αστέρι της Victoria’s Secret, η 27χρονη Behati Prinsloo από τη Ναμίμπια είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύζυγος του επίσης διάσημου τραγουδιστή της pop Adam Levine, μέλος των Maroon 5. Τον περασμένο Σεπτέμβρη η Behati έφερε στον κόσμο την κόρη της.




Lily Aldridge
Η 32χρονη Lily Maud Aldridge είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Victoria’s Secret και για πάνω από μία δεκαετία κυριαρχεί στο παγκόσμιο modeling. Το 2012 έφερε στον κόσμο την κόρη της, Dixie Pearl, τον καρπό του έρωτα της με τον τραγουδιστή των Kings Of Leon, Caleb Followill.
tamtam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες