Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Έδωσαν άδεια σε φυλακισμένη για να κάνει μπότοξ

Ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι είχε γίνει δεκτή η άδεια που είχε ζητήσει για να "ανανεώσει" το πρόσωπό της, λίγες εβδομάδες πριν την αποφυλάκισή της
Από τα σύννεφα "έπεσε" η 29χρονη Λουτσία Αμερέτσο, όταν έμαθε ότι η αίτηση για άδεια που είχε κάνει προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία με ενέσεις μπότοξ, είχε γίνει δεκτή από τη διοίκηση του σωφρονιστικού ιδρύματος στο Πίτερμπρο, όπου ήταν έγκλειστη.
AdTech Ad
Η Αμερέτσο είχε καταδικαστεί σε ποινή 6,5 ετών για ληστεία. Αυτή, ο σύντροφός της και ένα ακόμα άτομο είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα, είχαν ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη του και είχαν αφαιρέσει 280 λίρες ενώ η 29χρονη τον απειλούσε ότι θα τον ευνούχιζε.

  Η 29χρονη αποφυλακίστηκε στις αρχές Απριλίου, έχοντας εκτίσει το μισό της ποινής της και μιλώντας στη Mirror, αποκάλυψε ότι τον Φεβρουάριο πήρε πενθήμερη άδεια για να κάνει μπότοξ και άλλες θεραπείες για την βελτίωση της εικόνας του προσώπου και του σώματός της, εκφράζοντας την έκπληξή της για την κίνηση αυτή.

  Όπως υποστήριξε, πλήρωσε τις ενέσεις από τα χρήματα που κέρδιζε εντός φυλακής, 15 λίρες την εβδομάδα, καθαρίζοντας χώρους και σερβίροντας το φαγητό.
Τόνισε ότι χρειάστηκε να συμπληρώσει αρκετά χαρτιά για να ζητήσει την άδεια αλλά, όπως είπε, ήταν "πρότυπο κρατούμενης" και πέρασε εύκολα τον σχετικό έλεγχο.

  news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες