Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Αγια Ναπα, Καλιφορνια

Ένας αμπελώνας, αξίας 42 εκατ. δολαρίων, περιμένει τον τυχερό που θα τον αγοράσει

Πρόκειται για το πιο ακριβό κτήμα που έχει πουληθεί εκεί

Μια από τις πιο φορτισμένες συναισθηματικά σκηνές του “Sex and the City” είναι όταν ο Mr Big ανακοινώνει στην Carrie ότι εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και μετακομίζει στην Καλιφόρνια, σε έναν αμπελώνα στην Αγία Νάπα, όπου θα παράγει το δικό του κρασί. Η απόφασή του αυτή “σκοτώνει” την Carrie.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrto1@hotmail.com)
Αυτά που συνέβαιναν στην πάλαι ποτέ αμερικανική τηλεοπτική σειρά που έγραψε ιστορία δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο real estate εδώ και πολλά χρόνια είναι η αγορά ενός αμπελώνα στην καρδιά της πάντοτε ηλιόλουστης Καλιφόρνια. Πάμπλουτοι από όλα τα μέρη της γης, οι περισσότεροι άγνωστοι στον κόσμο, συναντιούνται εδώ για να επενδύσουν σε κάποιες από τις τεράστιες εκτάσεις ενός αμπελώνα που πάντα περιλαμβάνουν μέσα ένα ή και περισσότερα πολυτελή σπίτια.
Ένα από αυτά που βρίσκεται στη St. Helena στην κοιλάδα της Νάπας βγήκε αυτές τις μέρες στο Sotheby’s International Realty περιμένοντας τον τυχερό που θα δώσει 42 εκατομμύρια δολάρια και θα το κάνει δικό του. Τα δυο πολυτελή και πλήρως επιπλωμένα σπίτια του αμπελώνα εκτός των άλλων διαθέτουν 7 δωμάτια, master δωμάτιο με μεγάλη γκαρνταρόμπα και θέα στον αμπελώνα, γραφείο, spa σε ξεχωριστό οίκημα, γυμναστήριο, γήπεδο γκολφ, πισίνα και guest house.
Αν δε πιάσει την πιο πάνω τιμή θα είναι το πιο ακριβό κτήμα που έχει πουληθεί ποτέ στην περιοχή. Ο νέος μάλιστα ιδιοκτήτης θα είναι έτοιμος να βγάλει το δικό του Cabernet Sauvignon κρασί.


tamtam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες